مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت فندق نوبرانه از ۱۹ هزار هکتار از باغ‌های استان آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت،  منوچهر پارسافر، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: باغداران گیلانی برداشت فندق را از ۱۹ هزار هکتار باغ آغاز کردند.

وی افزود: پیش بینی می‌شود ۵۹ هزار باغدار گیلانی تا پایان شهریور ماه ۱۶ هزار و ۴۰۰ تن فندق به ارزش ۶۵۶ میلیارد تومان برداشت کنند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: شهرستان‌های رودسر، سیاهکل، املش، تالش، رودبار و آستارا مهمترین مناطق تولید فندق در گیلان است.

پارسافر، با اشاره به وجود ۶ واحد فرآوری و بسته بندی فندق در شهرستان‌های رودسر، املش و سیاهکل، افزود: افزایش تعداد واحد‌های فرآوری مهمترین نیاز تولید این محصول در گیلان است.

وی، با اشاره به اینکه فندق‌های برداشت شده علاوه بر مصرف در داخل استان به استان‌های دیگر فرستاده می‌شود، گفت: فندق پروتئین، مواد چرب، کلسیم، فسفر و پتاسیم است و مصرف فندق برای تقویت حافظه، درمان بیماری‌های گوارشی موثر است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، توسعه باغات فندق را یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی اعلام کرد و افزود:پارسال با اعطای نهال‌های یارانه‌ای در حدود ۶۰۰ هکتار از زمین‌های شیب دار استان فندق کاشته شد.

پارسافر، با بیان اینکه باغداران برای توسعه باغات خود و ثبت نام برای دریافت نهال‌های یارانه‌ای به ادارات جهاد کشاورزی مراجعه کنند تصریح کرد: ۸۵ درصد فندق ایران در گیلان تولید می‌شود.

 

انتهای پیام/م.ع

ورود فندق نوبرانه گیلان به بازار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.