تولید فندق در رودسر نسبت به سال گذشته افزایش می‌یابد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان؛ احسان الله مشتاق مدیر جهاد کشاورزی رودسر با اشاره به اینکه رودسر قطب تولید فندق در کشور است، گفت: برداشت فندق از اواخر تیرماه آغاز شده و تا مهرماه ادامه دارد.

وی با بیان اینکه به دلیل نبود سرما زدگی، امسال شاهد افزایش تولید فندق در رودسر هستیم، افزود: سالانه 10 هزار تن فندق در رودسر تولید می‌شود و پیش‌بینی می‌شود امسال این میزان افزایش یابد.

مدیر جهادکشاورزی رودسر با اشاره به اینکه این شهرستان 8 هزار نفر فندق ‌کار دارد، گفت: پایین‌ بودن حد غرامت نسبت به تعرفه بیمه از مشکلات فندق ‌کاران این شهرستان است

مشتاق با بیان اینکه فندق رودسر از کیفیت بسیار مناسبی برخوردار است و توسعه صنایع‌ تبدیلی در این محصول می‌تواند ارزش افزوده فروش فندق را به فندق‌کاران برگرداند، تصریح کرد: رودسر 12هزار و 700هکتار باغات فندق دارد.

 

انتهای پیام/م.ع

رونق تولید فندق در باغات گیلان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.