به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، شاهدخت فتحی بیرانوند مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: الیگودرز به عنوان دومین شهر پایلوت نسخه الکترونیکی در استان انتخاب شده است.
فتحی بیرانوند روز جمعه در نشست هم اندیشی و رفع مشکلات حوزه بیمه سلامت که بمناسبت هفته بیمه سلامت در شهرستان الیگودرز برگزار شد، بیان کرد: هم اکنون در ۳ شهرستان ازنا، الیگودرز و الشتر نسخه الکترونیکی عملیاتی شده است.
او صدور نسخه نویسی الکترونیک را تحول عظیمی در حوزه سلامت دانست و افزود: اجرای نسخه نویسی الکترونیکی سبب میشود تا حجم اشتباهات نسخه خوانی در داروخانهها کاهش یابد که این امر اثرات مطلوبی در ایجاد رضایت مندی در جامعه هدف خواهد داشت.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با بیان اینکه در صورت مهیا شدن زیر ساختها تمام شهرهای استان تحت پوشش طرح نسخه نویسی الکترونیک در خواهندآمد، یادآورشد: اجرای کامل نسخه نویسی الکترونیک در سایه مشارکت و همکاری همه جانبه بیمه شدگان، مراکز تشخیصی - درمانی و سایر سازمانهای ذیربط از جمله سازمان نظام پزشکی محقق خواهد شد.
فتحی بیرانوند ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات مهمی که عملیاتی شده رسیدگی الکترونیکی اسناد و مدارک مربوط به بیماران بستری است، به این صورت که اسناد پزشکی از طریق مراکز درمانی به سامانه پرونده الکترونیکی سلامت " سپاس" ارسال و از آن طریق به سامانه بیمه سلامت فرستاده میشود که با این اقدام ضمن صرفه جویی در مصرف کاغذ، از تحلیل وقت و توان نیروی انسانی نیز جلوگیری بعمل آمده و موجب میشود تا اسناد بیماران، عیناً رویت و بررسی گردد.
او اضافه کرد: با پیگیریهای بعمل آمده و جذب ۱۵۴ میلیارد تومان اعتبار در ۶ ماهه اول سال ۹۸ توانسته ایم بخش اعظمی از مطالبات بیمارستانها، پزشکان و سایر موسسات تشخیصی - درمانی طرف قرار داد را در سال ۹۷ و مطالبات سال ۹۸ را تا تیرماه سالجاری پرداخت نمائیم که در شهرستان الیگودرز سهم پرداختی در سال ۹۷ حدود ۲۰۰ میلیارد ریال در سطوح ۱ و ۲ بوده است.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان با اشاره به جمعیت ۱۳۷ هزار نفری در شهرستان الیگودرز اظهار داشت: از این تعداد جمعیت حدود ۷۳ هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
بیرانوند افزود: حدود ۸۵ درصد از افراد بیمه شده حق بیمهای بابت دریافت دفترچه بیمه پرداخت نمینمایندکه امیدواریم با اجرای برنامه پوشش بیمه اجباری که در بند الف ماده ۷۰ قانون برنامه ششم به اجرای آن در چهار چوب ارزیابی آزمون وسع اشاره شده است افراد با دهکهای پایین درآمدی جهت دریافت دفترچه رایگان و افراد با دهکهای درآمدی بالا و توانمند در پرداخت حق بیمه جهت مشارکت پنجاه تا صد در صدی در پرداخت حق بیمه که مصداق واقعی عدالت در سلامت (دسترسی بر اساس نیاز و پرداخت بر اساس توان) است شناسایی گردند.
او گفت: در راستای کمک به زندانیان و خانواده آنها در طی دوران حبس با سازمان زندانها تفاهم نامهای امضاء شده است که در صورت صدور معرفی نامه از طرف زندان، ضمن صدور شناسه یکتا از طرف اداره کل بیمه سلامت، زندانی میتواند از خدمات بیمهای در بیمارستانهای دولتی دانشگاهی برخوردار گردد.
انتهای پیام/ر