میلاد مشایخی رئیس بهزیستی شهرستان اراک در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک؛ گفت: طرح (مانا) در تیرماه سال جاری در پارک خیبر افتتاح شد و در این مدت شاهد نتیجههای خوبی از این برگزاری این طرح بودیم.
او با بیان اینکه سخنرانی و آموزش برای جلوگیری از آسیبهای اجتماعی کافی نیست بیان کرد: اگر سخنرانی نتیجه داشت اکنون ما شاهد این همه آسیبهای اجتماعی نبودیم و جامعهی ما نیازمند طرحهایی هست که مردم برای حل مشکلات، خودشان فعال باشند.
او ادامه داد: حال جامعهی ما در مسائل آسیبهای اجتماعی خوب نیست و والدین باید همانطور که به تغذیه و پوشاک فرزندان خود رسیدگی میکنند به همان اندازه به سلامت روان آنها نیز توجه داشته باشند.
او با اشاره به آسیبهایی که در اکثر منطقههای شهر وجود دارد گفت: از مسائل آسیبهای اجتماعی هیچکس مصون نیست و طرحهایی مثل طرح مانا که با هدف آموزش مهارتهای زندگی با مشارکت نوجوانان برگزار شده است حلقهی گمشدهی جامعهی ما هستند.
رئیس بهزیستی اراک افزود: اگر ما ناتوان باشیم و جوانان و نوجوانان را با برنامههای متنوع فرهنگی جذب نکنیم ممکن است گروههای دیگری با مواد مخدر با برنامههای ضد اجتماعی جذبشان کنند و آسیبهای اجتماعی رخ بدهد.
او با بیان اینکه افراد زیادی در برگزاری این طرح زحمت کشیده اند گفت: تداوم اینگونه برنامهها و طرحها نیازمند استقبال و مشارکت بیشتر مردم است تا ما بتوانیم با قدرتتر از گذشته در این مسیر قدم برداریم.
انتهای پیام/ ر