سید حسین اسلامی مدیر
جهاد کشاورزی شهرستان آمل در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، با اشاره به تولید ۳ هزار و ۷۰۰ تن
گوشت قرمز در ۶ ماهه نخست امسال در این شهرستان، گفت:شهرستان
آمل رتبه دوم تولید گوشت قرمز در استان را بعد از بابل به خود اختصاص داده است.
او افزود: سالانه ۷ هزار و ۴۰۰ تن گوشت قرمز در دامداریهای شهرستان آمل تولید و روانه
بازار مصرف میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: این شهرستان دارای ۳۱۰ هزار رأس
دام سبک و ۸۰ هزار راس دام سنگین میباشد.
انتهای پیام/س
تولید بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در آمل