شهرستان بابلسر با تولید سالانه ۴ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۵۶ هزار و ۳۰۶ تن شیر، تولید کننده حدود ۱۵ درصد شیر و گوشت قرمز استان است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، حمیدرضا رحمانی سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر گفت: شهرستان بابلسر با تولید سالانه ۴ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز و ۵۶ هزار و ۳۰۶ تن شیر، تولید کننده حدود ۱۵ درصد شیر و گوشت قرمز استان است.

وی افزود: شهرستان بابلسر دارای ۵۹۵ واحد دامداری کوچک روستایی دارای پروانه بهره برداری به ظرفیت ۱۵ هزار و ۴۷۰ راس است.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۰ فقره پروانه تاسیس دامداری کوچک روستایی به ظرفیت ۹۹۵ راس دام توسط دفتر خدمات دامپروری غیر دولتی این شهرستان و با نظارت مدیریت جهاد کشاورزی بابلسر صادر و تمدید شد.

 


بیشتر بخوانید:  ردیابی مگس مدیترانه‌ای در ۵۴ هزار هکتار از باغ‌های مازندران


 

رحمانی افزود: یک کارخانه تولید خوراک دام به ظرفیت تولید سالانه ۴۵ هزار تن در شهرستان بابلسر فعال است که کنسانتره دامی مورد نیاز دامداران این شهرستان و شهرستان‌های هم جوار را تامین می‌کند.

انتهای پیام/ م

افزایش تولید گوشت قرمز و شیر در شهرستان بابلسر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.