شاخص‌های بخش کشاورزی مازندران پس از انقلاب اسلامی در بیش از ۵۰ مورد افزایش چشمگیری داشت.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مهدی خلیلی دبیر کارگروه روستایی و عشایری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مازندران با بیان اینکه تعداد کشتارگاه صنعتی طیور از یک واحد در سال ۵۷ به ۲۰ واحد افزایش یافت، افزود: این کشتارگاه‌ها دارای ظرفیت ۱۱۰ هزار تنی هستند که ۴ واحد آن دارای کد صادراتی IR است.

وی افزود: تأمین و توزیع انواع کود‌های شیمیایی در سال ۵۷، ۱۰ هزار تن بوده که امسال با رشد ۱۲۰۰ درصدی به ۱۲ هزار تن افزایش یافت.

دبیر کارگروه روستایی و عشایری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مازندران صادرات محصولات کشاورزی را از سال ۶۴ تاکنون دو میلیون و ۳۱۰ هزارتن با ارزش اقتصادی ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار اعلام کرد.

خلیلی با بیان اینکه تولید سالانه شلتوک برنج در سال ۵۷، ۶۵۷ هزار تن بوده که امسال با رشد ۱۳ درصدی به یک میلیون و ۳۳۵ هزار تن رسید، گفت: این محصول در مازندران رتبه نخست را کشور به خود اختصاص داده و توانستیم برنج ۲۵ میلیون ایرانی را تامین کنیم.

دبیر کارگروه روستایی و عشایری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مازندران اضافه کرد: پس از ۴۰ سال برای اولین بار ۷۵ تن برنج اصیل مازندران به کشور‌های اروپایی و کانادا صادر شد.

این مسؤول از تولید ۱۳۱ هزار تنی گندم در سال ۵۷ به ۱۵۶ هزار تنی در سال ۹۷ خبر داد و افزود: با این میزان تولید رشد ۱۹ درصدی را نسبت به چهل سال گذشته به همراه داشته است.

وی اظهار کرد: تولید مرکبات در سال ۵۷، ۵۰۰ هزار تن بوده که امسال به دو میلیون و ۵۰۰ هزار تن با رشد ۳۶۲ درصدی رسیده به گونه‌ای که نیمی از مرکبات کشور در مازندران تولید می‌شود.

خلیلی با بیان اینکه در حوزه دام و طیور امسال ۶۲۳ هزار تن شیر خام در مازندران تولید شد که در مقایسه با سال ۵۷ که ۳۲۱ هزار تن بود رشد ۹۴ درصدی را به خود اختصاص داده است، گفت: تولید گوشت قرمز از ۳۵ هزار تن در سال ۵۷، با رشد ۹۷ درصدی به ۶۹ هزار و ۵۰۰ تن در سال ۹۷ رسید.

دبیر کارگروه روستایی و عشایری چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی مازندران اضافه کرد: تولید گوشت سفید از ۲۰ هزار تن در سال ۵۷، با رشد ۱۲۳۰ درصدی به ۲۴۶ هزار تن در سال ۹۷ رسید و بر این اساس مازندران گوشت سفید ۱۰ میلیون ایرانی را تامین و رتبه نخست را در کشور داراست.

این مسؤول خاطرنشان کرد: سال ۵۷ چهار هزار و ۷۰۰ تن تخم مرغ خوراکی در مازندران تولید می‌شد که امسال با رشد ۴۳۶ درصدی به ۲۰ هزار و ۵۰۰ تن رسید.

وی با اشاره به اینکه در مازندران ۴۲۰ تن عسل در سال ۵۷ تولید می‌شد که امسال به ۵ هزار و ۶۴۷ تن رسید و نشان از رشد هزار و ۳۴۴ درصدی می‌دهد، ادامه داد: تولید جوجه یکروزه از ۵ میلیون قطعه در سال ۵۷، با رشد ۱۰ هزار درصدی به ۵۱۶ میلیون قطعه در سال ۹۷ رسید.

انتهای پیام/ک


افزایش ظرفیت‌های کشاورزی در پنجاه بخش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.