سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های فضا؛

جذاب‌ترین حقایق سفرهای فضایی/ از سفر به دور از خستگی تا اقیانوس بیکران گانیمد

درک نحوه زندگی در فضا برای بسیاری افراد جالب است؛ در این بسته خبری قصد داریم جذابترین اتفاقات فضایی را ارائه دهیم.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، همه ما در زندگی اطراف خود با مکان‌هایی آشنا می‌شویم که گاهی درک آن و رفتن به آن مکان‌ها دشوار است، اما دستیابی به برخی اطلاعات برای آگاهی بیشتر کمک کننده است.
 
رفتن به فضا برای خیلی از افراد رویایی بیش نیست، اما حال که نمی‌شود به آن مکان‌ها به راحتی سفر کرد، اطلاعاتی از زندگی و زیست‌بوم سیارات مختلف جالب توجه است؛ در این گزارش قصد داریم به بررسی جالب‌ترین مسائل حوزه نجوم و فضا بپردازیم.

 لطفا لباس گرم فراموشتان نشود!

هرزمان تصمیم گرفتید به مریخ سفر کنید، لباس گرم را فراموش نکنید، زیرا دمای متوسط مریخ حدود ۶۰ــ درجه سانتیگراد است، دمایی حدود دمای قطب جنوب. بعضی از پژوهشگران به امید اینکه بتوانند این سیاره را قابل‌سکونت کنند، پیشنهاد‌ها و راه‌هایی برای گرم کردن مریخ ارائه داده‌اند. یکی از این پیشنهادات، قرار دادن آینه‌های غول‌پیکری بر سطح این سیاره است که اشعه خورشید را بازتاباند و باعث شروع سریع گرمایش فلاته نیم‌روز مریخ شود.

حواستان باشد زیر پایتان خالی نشود!

اگر روزی دلتان خواست به اورانوس بروید، ممکن است پای‌تان را که از سفینه بیرون بگذارید، کمی جا بخورید. زیرا سیاره‌های مشتری، زحل، اورانوس، نپتون سطح جامد ندارند. آن‌ها هسته جامد و سنگی دارند، اما توپ‌های بزرگی هستند که بخش اصلی آن‌ها از گاز‌های هیدروژن و هلیوم تشکیل شده است.

ساحل مدیترانه را در ذهن داشته باشید

اگر تصمیم داشتید به سفر بروید ساحل مدیترانه را فراموش کنید، زیرا تماشای اقیانوس بیکران گانیمد بسیار جذاب است و بزرگ‌ترین قمر سیاره مشتری بهترین جا برای آن است. این قمر مشتری بزرگتر از عطارد است و اگر به جای گردش به دور مشتری گرد خورشید می‌چرخید می‌شد آن را سیاره به حساب آورد.

سفری جذاب به دور از خستگی 

سفر به دور دنیا شاید به نظر خسته‌کننده بیاید، اما قابل قیاس با سفر به دور خورشید نیست. برای این سفر باید خودتان را آماده سفری ۲۰۶ روزه کنید، به این امید که در بین راه جا‌هایی برای توقف و سوخت‌گیری باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: فضا ، هوا فضا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.