سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سمبوسه موز با خمیر یوفکا

در این مطلب دستورالعمل تهیه سمبوسه موز را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک سمبوسه ساده و لذیذ را برای شما قرار دهیم. این شیرینی ساده، در زمان کوتاهی تهیه می‌شود. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه، با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خمیر یوفکا: به میزان لازم

موز: یک عدد

شکلات کاکائویی: 12 عدد

طرز تهیه:

موز را به خوبی له می‌کنیم.

از خمیر یوفکا مربع‌های کوچکی به اندازه‌ی دلخواه جدا می‌کنیم.

دو یا سه عدد خمیر مربع شکل را روی هم قرار داده، کمی موز له شده را روی خمیر قرار می‌دهیم.

روی موز، یک عدد شکلات کاکائویی قرار می‌دهیم.

دو یا سه عدد دیگر از خمیر کوچک مربع شکل یوفکا را روی شکلات قرار داده و لبه‌های خمیرها را با کمک چنگال، به هم می‌چسبانیم.

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن کرده، سمبوسه‌های چیده شده در سینی فر را به مدت 40 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم تا شکلات‌ها آب شوند.

در صورت دلخواه، در پایان، روی سمبوسه‌ها را با پودر قند، تزیین می‌کنیم.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.