بیشتر بخوانید: جایزه ۳ میلیون دلاری برای نخستین تصویر ثبت شده از سیاه چاله
این ستارههای دوقلو در فاصله ۵۰۰ تا ۷۰۰ سال نوری از زمین قرار دارند و با توجه به چنین فاصهای ثبت تصاویر با این وضوح از آنها کار بسیار سختی بود. دانشمندان با کنار هم قرار دادن چند هزار تصویر ثبت شده از این جفت ستاره توانستند سرانجام عکس منتشر شده را ایجاد کنند. محل قرارگیری این ستارهها در کهکشان راه شیری و صورت فلکی اُفیوس حدس زده شده است.
آنچه پس از کشف و انتشار تصویر این ستارهها بیش از همه توجه کاربران را به خود معطوف ساخته، حلقه نورایی پیرامون این جفت ستاره است. هنوز هیچ منبع قابل استناد و یا سازمان فضایی معتبری در جهان علت ایجاد چنین حلقههایی را اعلام نکرده و تنها نظریاتی در مورد آن بیان شده است. آنچه تا کنون تعدادی از دانشمندان صحت آن را تایید کردهاند، وجود هالهای عظیم از گرد و غبار و گازهای فضایی در اطراف این ستارهها است.
اندازهگیریها نشان داده است هر کدام از این حلقهها ۲۲۵ میلیون کیلومتر طول دارند و فاصله بین آنها و ستارههای دوقلو ۲۸ برابر فاصله بین زمین تا خورشید است. برخی از کارشناسان علوم فضایی در ناسا جرم این حلقههای نورانی را با جرم سیاره غولپیکر مشتری مقایسه کرده و حتی آن را ۱۱ برابر سنگینتر از مشتری میدانند. در ادامه تصویر ثبت شده از این جفت ستاره به همراه حلقههای درخشان اطراف آنها را مشاهده میکنید:
پائولا کاسلی رئیس مرکز اخترشناسی سازمان فضایی آمریکا، گفت: "کشف علت و یا علل ایجاد چنین هالهای در پیرامون جفت ستاره تازه کشف شده میتواند رازهای مهمی را برای دانشمندان افشاء کند و به شناخت هرچه بهتر و بیشتر کیهان کمک کند. "
انتهای پیام/