وی افزود:کتاب «پادشاهان پیاده» کتابی بود که همه خرده روایت ها در آن بدون دسته بندی خاص وجود داشت و برای اینکه تکراری نشود سال های بعد تلاش کردیم تا موضوعی به روایت ها بپردازیم.
دانشگر ادامه داد:کتاب «موکب آمستردام» را به زائرانی که از اروپا به پیاده روی اربعین می آمدند, اختصاص دادیم. در این کتاب تلاش ها و برنامه های این زائران در اروپا برای حفظ اسلام آورده شده است. در کتاب «موکب رنگی پنگی» بخشی از کتاب به افرادی که در فضای هنر فعالیت دارند و با کارهای هنری ارادت خود را به سیدالشهدا اعلام می دارند , آورده شده است.
دانشگر در خصوص پیشرفت کتاب های دینی نسبت به سال های گذشته گفت: به نظر من کتاب های ما نسبت به ده یا بیست سال پیش متفاوت است. درخصوص کتاب هایی که درباره اربعین نوشته شده , در سال های نخست کمی سردرگم بودیم ولی نویسندگان شروع به نوشتن سفرنامه ها کردند زیرا قالبی آشنا برای ما بود و درباره بسیاری از موضوعات و فضاها گفته می شد و در سال های اخیر توجه به خرده روایت ها بیشتر شده است.
دانشگر درباره استقبال از کتاب « پادشاهان پیاده» و « موکب آمستردام» بیان کرد: کتاب « پادشاهان پیاده» بازتاب های خوبی داشت و در حال حاضر به چاپ نهم رسیده و همین طور استقبال از کتاب « موکب آمستردام» نیز خوب بوده و آن هم به چاپ نهم رسیده است. تلاش می کنیم که هر سال متناسب با اقتضای آن سال و فضا و به بهانه ای عرض ارادتی به سیدالشهدا داشته باشیم . برای یک کار جدید مصاحبه ها را انجام دادم و سعی دارم آن را برای سال آینده چاپ کنم.
انتهای پیام/