او با اشاره به اینکه به ازای هر ماه مبلغی به عنوان حق بیمه، از متقاضیان دریافت میشود، افزود: افرادی که توانمندی پرداخت حق بیمه دارند میتوانند با مراجعه به پایگاههای تعیین شده، نام نویسی کنند.
مدیرکل بیمه سلامت همدان با اشاره به اینکه افرادی که در این مدت برای دریافت بیمه اجباری نام نویسی کند از تخفیف ۵۰ درصدی بهره مند میشوند، ادامه داد: هزینه بیمه سلامت اجباری حدود ۵۸۰ هزار ریال به ازای هر نفر در ماه است که با اعمال تخفیف به ۲۹۳ هزار و ۹۰۰ ریال کاهش مییابد.
فرجی اضافه کرد: تا آغاز نام نویسی بیمه اجباری سلامت، افراد میتوانند با نام نویسی در بیمه ایرانیان از خدمات این بیمه بهرهمند شوند.
او با اشاره به اینکه از سال ۹۳ تا ۹۶ همه افراد میتوانستند از دفترچه درمانی بیمه سلامت همگانی رایگان استفاده کنند، ادامه داد: از آبان ۹۶ بر اساس مصوبه دولت ارائه این خدمات رایگان متوقف شد.
مدیرکل بیمه سلامت همدان افزود: به منظور اجرای برنامه ششم توسعه خدمات سلامت و پزشکی هم الکترونیکی خواهد شد.
فرجی عنوان کرد : ۴ طرح الکترونیکی در سازمان تعریف شده است که اولین آن استحقاق سنجی است و بر اساس آن نوع بیمه افراد مشخص میشود و همپوشانی سازمانهای بیمه گر را تعیین میکند.
مدیرکل بیمه سلامت همدان اظهار داشت: دومین طرح نسخه نویسی الکترونیکی است که در حال حاضر در هفت شهرستان استان فعال و در دست اجرا است.
فرجی اضافه کرد: سومین طرح ارجاع الکترونیکی است که بر اساس این سامانه، نوبت دهی منسجم و سریع میشود.
اوعنوان کرد: چهارمین طرح رسیدگی مکانیزه به اسناد بستری است که در آن ساماندهی و رسیدگی به اسناد بستری بیماران سرعت میبخشد.
مدیرکل بیمه سلامت همدان با بیان اینکه این طرح از ابتدای شهریور در بیمارستانهای سینا همدان و قائم اسدآباد در دست اجرا است، تاکید کرد: طرح رسیدگی مکانیزه به اسناد بستری، تا سه ماه آینده در سایر بیمارستانهای استان نیز اجرا میشود.
فرجی با اشاره به اینکه پرونده الکترونیکی سلامت یکی از مهمترین اهداف بیمه سلامت در حوزه بهداشت و درمان است، عنوان کرد: بر اساس آمارها حدود به ۹۰ درصد از جمعیت استان پرونده الکترونیکی سلامت دارند.
انتهای پیام/م