او تولید گوشت سفید در استان را ۶۳هزار و ۷۰۰تن را اعلام و بیان کرد:بر اساس سیاستهای توسعه افزایش گوشت سفید تا پایان برنامه ۳ ساله سازمان، قصد داریم تولید گوشت سفید در استان به ۱۰۰هزار تن برسد.
او گفت: قطعا توسعه واحدهای مرغداری در افزایش تولید و اشتغال در استان حائز اهمیت است.
مدیر طیور و زنبور عسل سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: یک واحد مرغداری گوشتی ۱۰هزار قطعه ای واقع در شهرستان اسلام آبادغرب با طی مراحل توسعه به ۲۰هزار قطعه افزایش یافت و آماده بهره برداری است .
انتهای پیام/ز