سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کتلت مرغ و قارچ با طعم پیازچه + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه کتلت مرغ و قارچ را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر جزو علاقه‌مندان به کتلت هستید، حتما کتلت مرغ و قارچ را امتحان کنید. این غذا از گوشت سفید و قارچ تهیه می‌شود و منبع خوبی از پروتئین است. در ادامه طرز تهیه این غذای لذیذ شرح داده می‌شود.

مواد لازم:

سینه مرغ پخته ۳ عدد
سیب‌زمینی پخته ۲ عدد
پیازچه خردشده ۲ عدد
جعفری خردشده یک چهارم پیمانه
زردچوبه یک قاشق چای خوری
تخم‌مرغ ۵ عدد
قارچ ریز خردشده ۴ عدد
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
در یک کاسه مناسب تکه‌های مرغ را ریز خرد یا چرخ کنید. آن‌ها را داخل ظرف غذا ساز هم می‌توانید بریزید تا کاملاً خرد شود.
سیب‌زمینی پخته را هم کاملاً له کنید. بعدآن را داخل کاسه بریزید و با مرغ خوب مخلوط کنید.
قارچ‌های خردشده را با جعفری خردشده، پیازچه خردشده، زردچوبه و به میزان لازم نمک و فلفل داخل کاسه بریزید.
بهتر است مواد را ریز خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک بیفزایید.
در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری از مایه را بردارید و داخل روغن بریزد. حرارت را کم و صبر کنید تا یک طرف سرخ شود، سپس طرف دیگر را برگردانید. این غذا را به شکل کوکو هم می‌توانید آماده کنید.

منبع : خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.