علیرضا رفیع پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ،گفت:
طرح ملی ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در ماههای گذشته در برخی مرغداریها اجرا شد واز مهرماه سال جاری اجرای آن در همه مرغداریهای کشور آغاز میشود.
او افزود:در این طرح کشتار گاهها به صورت درجه a-plas و درجه b تقسیم شده و مرغهایی که در پرورش آنها از آنتی بیوتیک استفاده نشده است در کشتارگاههای درجه a-plas کشتارشده وبه عنوان مرغهای سبز، مرغ بدون آنتی بیوتیک و مرغ ممتاز به بازار مصرف عرضه میشوند.
رفیع پور بابیان اینکه سالانه دو میلیون و سیصد هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید میشود گفت:به دنبال این هستیم که ۳۰ در صد از این مقدار بصورت مرغ بدون آنتی بیوتیک، مرغ سبز و مرغ ممتاز تولید شود.
انتهای پیام/م
طرح ملی ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در کشور اجرا می شود