رئیس سازمان دامپزشکی کشور از آغاز اجرای طرح ملی ارتقاءکیفیت گوشت مرغ از مهرماه سال جاری در مرغداریهای کشور خبر داد.

علیرضا رفیع پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ارومیه ،گفت:
طرح ملی ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در ماههای گذشته در برخی مرغداریها اجرا شد واز مهرماه سال جاری اجرای آن در همه مرغداریهای کشور آغاز میشود.
او افزود:در این طرح کشتار گاهها به صورت درجه a-plas و درجه b تقسیم شده و مرغهایی که در پرورش آنها از آنتی بیوتیک استفاده نشده است در کشتارگاههای درجه a-plas کشتارشده وبه عنوان مرغهای سبز، مرغ بدون آنتی بیوتیک و مرغ ممتاز به بازار مصرف عرضه میشوند.
رفیع پور بابیان اینکه سالانه دو میلیون و سیصد هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید میشود گفت:به دنبال این هستیم که ۳۰ در صد از این مقدار بصورت مرغ بدون آنتی بیوتیک، مرغ سبز و مرغ ممتاز تولید شود.
انتهای پیام/م
طرح ملی ارتقاء کیفیت گوشت مرغ در کشور اجرا می شود