سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه پیراشکی هندی لذیذ

ما امروز آموزش طرز تهیه پیراشکی هندی را که خیلی هم خوش طعم و لذیذ می‌باشد را درج می‌کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر از برنامه غذایی هفتگی تکراری خود خسته شده اید، ما به شما غذایی که کمتر در برنامه غذایی خانواده‌ها قرار می‌گیرد را پیشنهاد می‌کنیم، حتما با نام پیراشکی آشنا هستید و از پیراشکی‌های تهیه شده و آماده موجود در بازار میل کرده اید، اما پیراشکی پیشنهادی ما متفاوت است، پیراشکی هندی که یقین داریم با خوردن آن خنده رضایت بر لبان شما نقش خواهد بست.

این پیراشکی با توجه به اینکه در منزل با مواد سالم، تازه و بهداشتی تهیه می‌شود، برای سلامتی افراد مضر نمی‌باشد، اما با این وجود باز هم در مصرف آن زیاده روی نکرده و تعدیل را رعایت کنید، افرادی که فعالیت جسمی زیاد دارند و از لاغری رنج می‌برند، حتما آن را امتحان کنند.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۳ عدد
کره ۱۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
خمیر باگت ۲۰۰ گرم
جعفرییک پیمانه
ادویه کارییک قاشق چای خوری
پیازیک عدد
فلفل و نمک به میزان دلخواه
روغن به اندازه کافی

طرز تهیه:

ابتدا پیاز‌های خرد شده را با کره درون ماهیتابه تفت دهید و سپس گوشت را به همراه ادویه کاری به آن بیفزایید تا طعم گوشت خوب شود و مواد را با هم تفت دهید.
گوجه فرنگی‌ها را بشویید و رنده کنید، جعفری را هم خرد کنید، سیر را ریز و بعد له و همه این مواد را به همراه فلفل به گوشت اضافه کنید.
روی صفحه‌ای یک دست و صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن پهن کنید و آن را شکل مربع با اندازه‌های کوچک برش بزنید، از مواد میان خمیر بگذارید و برای این که مواد از خمیر بیرون نزند و زیبایی ظاهری اش را از دست ندهد با انگشت سر خمیر را فشار دهید و در آخرین مرحله آن‌ها را درون ماهیتابه به همراه مقداری روغن سرخ کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.