سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بازرسی بیش از ۱۲۰۰ قصابی

معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی از بازرسی بیش از ۱۲۰۰ مورد بازرسی از قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی‌ها و کشتارگاه‌ها با هدف آموزش و پیشگیری ازبیماری تب کریمه کنگو در تابستان امسال خبر داد.

به گزارش  خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،  ابراهیم شکیبا معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: نظارت‌های بهداشت محیطی بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و فروش موادغذایی از جمله قصابی ها، رستوران ها، کبابی ها، جگرکی ها، کشتارگاه‌ها و سایرمراکز حساس موادغذایی ازابتدای فصل تابستان تشدید گردیده است.

او گفت: تا کنون بیش از ۱۲۵۳ مورد بازرسی از طریق بازرسین بهداشت محیط مراکز بهداشت تابعه و ۲۹ مورد گشت مشترک با ادارات ذیربط شامل مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، بازرسی سازمان صمت، دامپزشکی و اتاق اصناف از مراکز و اماکن مذکور انجام شده شده است.

ابراهیم شکیبا گفت: همچنین ۲۷ مورد اخطار بهداشتی، ۸ مورد تعطیلی واحد‌های متخلف و ۴۵ مورد شکایت مردمی نیز بررسی شده است.

او گفت: در این برنامه تا کنون بیش از ۵۰۰ جلسه آموزشی جهت شاغلین قصابی ها، رستوران ها، کبابی‌ها جگرکی ها، کشتارگاه‌ها و سایر مراکز حساس مواد غذایی و پرسنل بهداشتی با موضوع راه‌های پیشگیری از بیماری و رعایت موازین بهداشت فردی ومحیطی توسط بازرسین بهداشت محیط مراکزبهداشت تابعه برگزار گردیده است.

شکیبا افزود: این برنامه مستمر ادامه دارد و هم استانی‌های عزیز می‌توانند شکایات بهداشتی خود را از طریق سامانه ۱۹۰ به بازرسان بهداشت اطلاع دهند.

انتهای  پیام/ز


بازرسی و نظارت بر قصابی های کرمانشاه 

برچسب ها: علوم پزشکی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.