سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک سه شیر خوشمزه

در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک سه شیر را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کیک سه شیر یک دسر مکزیکی است که باید خوشمزه، مغذی و آبدار است. این یک نوع کیک خیسانده در شیر است و، چون از سه نوع شیر استفاده می‌شود به این نام مشهور شده است. این دسر شامل شیر عسلی، خامه و شیر کامل است همچنین آن را در هر فصلی از سال می‌توان درست کرد.

کیک سه شیر یکی از بهترین انواع کیک در جهان است شاید به این دلیل که از یک خوردنی بسیار خوشمزه و غلیظ در آن استفاده می‌شود؛ یعنی شیر عسلی. احتمالا شما هم مثل من از آن‌هایی هستید که وقتی شیر عسلی می‌خرید خودتان را داخل در یخچال و در حال انگشت زدن در قوطی شیر عسلی می‌بینید و در یک لحظه به خودتان می‌آیید که ته آن را در نیاورید. بله این کیک هم از این خوردنی خوشمزه به اضافه شیر تغلیظی شیرین نشده و خامه استفاده می‌کند.

شیر تغلیظی شیرین نشده و شیر عسلی در واقع هر دو شیر غلیظ شده هستند که دومی در کشور ما به این نام مشهور است در حالی که می‌دانید در این خوراکی اصلا عسل استفاده نشده بهر حال هر دو غلیظ هستند، اما یکی شیرین نشده و دیگری حاوی شیرین کننده است. شما می‌توانید این خوراکی را در مغازه‌هایی که اقلام خارجی می‌فروشند خریداری کنید و یا بصورت آنلاین دریافت کنید. قیمت آن‌ها بالا نیست و برای یک‌بار غلبه بر هوس‌های شیرینتان، ارزش خریداری را دارند البته حتی می‌توانید به‌راحتی آن‌ها را در خانه درست کنید؛ کافی‌ست دستورالعمل آن‌ها را در اینترنت جستجو کنید. حالا با هم مواد کیک را بررسی می‌کنیم.

مواد تشکیل دهنده کیک سه شیر چه هستند؟

آرد کیک: آرد کیک همان آرد کاملا سفید و لطیف است. می‌توانید از قنادی‌ها بخواهید به شما آرد کیک بدهند. آن‌ها دو نوع آرد دارند؛ آرد کیک معمولی و آردی بسیار سفید و لطف که بیشتر مخصوص کیک‌های اسفنجی است. آرد‌های بسته‌بندی شده هم در واقع آرد همه‌کاره یا چند منظوره هستند. آرد سه صفر یک، آرد کاملا سفید و مخصوص کیک است. البته شما می‌توانید آرد همه‌کاره را هم جایگزین آرد کیک کنید.
بیکینگ‌پودر: بیکینگ‌پودر که با انجام یک سری واکنش‌های شیمیایی باعث بالا آمدن و پف کردن بیشتر کیک می‌شود.
نمک: احتمالا در اکثر دستور‌های کیک، نمک را می‌بینید این ماده باعث تعادل در طعم‌ها شده و برخی بو‌ها را از کیک خارج می‌کند.
شکر سفید: شما می‌دانید که شکر باعث شیرینی کیک می‌شود، اما این ماده یکی از عوامل پف آمدن نیز هست و همچنین باعث کاهش رطوبت کیک و افزایش تردی و خشکی آن می‌شود.
تخم مرغ: یک ماده لازم و ضروری در کیک است. تخم مرغ یک ماده مرطوب کننده است که در اصل نقش چسبندگی و ایجاد پف در کیک را بر عهده دارد و همچنین باعث در هم آمیختن مواد می‌شود.
خامه، شیر عسلی و شیر غلیظ شده: این‌ها همگی با هم باید در کیک سه شیر حضور داشته باشند. وجود این سه ماده شیری باعث ایجاد طعمی خوشمزه در کیک شما می‌شود. خوبی کار اینجاست که شما طعم هر سه نوع شیر را موقع خوردن احساس خواهید کرد.

مواد لازم

آرد کیک: ۱ و ۱/۲ پیمانه (۲۰۰ گرم)
بیکینگ‌پودر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
نمک: ۱/۴ قاشق چای‌خوری
کره: ۱/۲ پیمانه
شکر: ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
تخم مرغ: ۵ عدد، هم‌دمای اتاق
وانیل: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مخلوط شیری

شیر: ۱ و ۱/۴ پیمانه (۲۹۵ میلی لیتر)
خامه سنگین: ۱/۲ پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
شیر عسلی: ۱ قوطی
شیر تغلیظ شده: ۱ قوطی

تزئین

خامه سنگین: ۲ پیمانه (۴۷۳ میلی لیتر)
شکر: ۱/۴ پیمانه (۵۰ گرم)
وانیل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
توت فرنگی تازه یا دارچین: مقداری برای تزئین

طرز تهیه

۱. ابتدا فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سلسیوس روشن کنید. یک ظرف فر به ابعاد ۱۳ در ۹ اینچ یا ۱۲ در ۸ اینچ را با کره چرب کنید و کنار بگذارید.

۲. آرد کیک را داخل کاسه مخلوط، الک کنید. بیکینگ‌پودر و نمک را افزوده و به مدت ۲۰ ثانیه با همزن دستی، بهم بزنید و کنار بگذارید.

۳. در کاسه همزن که قطعه مخلوط کن روی آن قرار داده شده، کره و شکر را با همدیگر مخلوط و به صورت کرم درآورید؛ یعنی تا زمانی که خیلی کم رنگ و پف شود.

۴. تخم‌مرغ‌ها را داخل مخلوط کره و شکر ریخته و با همدیگر مخلوط کنید تا زمانی که بخوبی با هم ترکیب شوند. وانیل را هم افزوده و ترکیب کنید.

۵. آرد را هم در سه نوبت افزوده و هر بار فقط تا زمانی که ترکیب شود، مخلوط کنید. کاسه مخلوط کن را از همزن جدا کنید و با استفاده از قاشق سلیکونی، موادی را که در لبه جمع شده‌اند، به سمت پایین برانید و با مواد کف کاسه مخلوط کنید.

۶. مواد کیک را داخل ظرف فر آماده شده بریزید و آن را بصورت یک لایه صاف و یکسان پهن کنید. این خمیر به صورت لایه‌ای نازک به نظر می‌رسد.

۷. آن را در فر از قبل آماده شده بریزید تا زمانی که وقتی خلال دندان در آن فرو می‌کنید، تمیز بیرون بیاید که حدود ۲۴ تا ۲۸ دقیقه است. آن را از فر بردارید و روی توری شیرینی پزی بگذارید تا خنک شود. ۴۵ دقیقه بگذارید بماند تا خنک شود. وقتی که خنک شد، روی کیک را با چنگال سوراخ کنید. این سوراخ‌ها را در تمام طول کیک انجام دهید.

۸. در یک کاسه بزرگ مخلوط، شیر، ۱/۲ پیمانه خامه سنگین، شیر غلیظ شده شیرین و شیر غلیظ شده شیرین نشده را ریخته و با هم کاملا مخلوط کنید.

۹. مخلوط شیری را روی کیک بصورت یکسان بریزید تا کل کیک را در بر بگیرید. روی کیک را بپوشانید و در یخچال به مدت ۶ ساعت قرار دهید (یا حداکثر ۳ روز). این کار به کیک اجازه می‌دهد تا کاملا در مایع شیری خیسانده شود. این مرحله را هرگز حذف نکنید.

۱۰. در کاسه همزن برقی ثابت یا کاسه‌ای مخصوص مخلوط کردن با همزن برقی ایستاده، خامه سنگین را بزنید تا زمانی که برآمدگی‌هایی نرم در آن ایجاد شود. شکر و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که برآمدگی‌های سفتی در آن تشکیل شود. آن را روی کیک خنک شده، پهن کنید.

طرز تهیه کیک سه شیر یا Tres Leches

۱۱. کیک را بصورت قطعات مربعی، برش زده و با توت فرنگی‌های دو نیم شده تزئین کنید یا روی آن دارچین بپاشید. کیک را در یخچال نگه دارید یا سرو کنید.

نکات مهم

برای درست کردن این کیک از شیر معمولی استفاده می‌شود. شیر بدون چربی یا کم چرب بافت غلیظی به کیک نمی‌دهد بنابراین از آن استفاده نکنید.
برای این کیک سفید بهتر است از آرد سفید کیک استفاده کنید تا ترکیب بهتری به دست آورید و همچنین ترکیب شیری بیشتر جذب آن شود. اما اگر آرد کیک ندارید می‌توانید ۲ قاشق غذاخوری از یک پیمانه آرد را برداشته و با ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت جایگزین کنید بنابراین در این دستور ۳ قاشق غذاخوری از آرد کیک را برداشته و ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت را در آن بریزید.
برای درست کردن کیک سه شیر شما مجبور هستید که از هر سه نوع شیر (شیر عسلی، شیر غلیظ شده و خامه) استفاده کنید. سه نوع شیر با همدیگر عمل می‌کنند تا یک کیک شیرین و مرطوب را ایجاد کنند. شما به هر سه نوع نیاز دارید تا یک کیک سه شیر عالی داشته باشید.
این کیک را تا حدود ۳ روز می‌توان در یخچال نگه داشت. فقط بخاطر داشته باشید که اگر خامه را با ژلاتین ترکیب کنید، خامه پف نخواهد کرد.
برای این‌که تخم‌مرغ‌ها به دمای اتاق برسند آن‌ها را در کاسه قرار دهید و روی آن را با آب شیر بپوشانید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه بمانند.
حداقل ۱۲ ساعت کیک و شیر را بگذارید در یخچال بمانند تا کیک در مخلوط شیری بخیسد.

ترفند‌هایی برای درست کردن بهترین کیک سه شیر

آرد را پس از اندازه‌گیری حتما الک کنید. آرد کیک بافت بسیار ریزی دارد بنابراین به راحتی قلمبه‌هایی در آن تشکیل می‌شود و الک کردن آن‌ها را از بین خواهد برد.
تخم‌مرغ‌ها را به دمای اتاق برسانید، چون در غیر اینصورت به خوبی با هم مخلوط نخواهند شد.
زمان ۶ ساعت خیساندن کیک را به هیچ عنوان حذف نکنید، چون در غیر اینصورت کیک خشک و اسفنجی نخواهد شد.
آن را سرد نگه دارید. این کیک بهتر است که سرد سرو شود علاوه بر این به دلیل وجود شیر باید در هر صورت در یخچال نگهداری شود.

منبع: برترین‌ها

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
مهسا
۱۳:۱۷ ۲۲ دی ۱۳۹۹
ممنون از توضیحاتتون،شیر تغلیظ شده همون شیر پرچرب منظورتو هست؟
نینا
۱۸:۲۶ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
کسی هست لطفا به من بگه خامه سنگین چیست ؟