او از آزادگان، خانوادههای شهدا و جانبازان به عنوان سرمایههای ارزشمند جامعه یاد و اضافه کرد: چارهجویی برای حل مشکلات این قشر یکی از اولویتهای اساسی مدیریت ارشد استان است، چون همه ما مدیون فداکاری و رشادتهای آنها هستیم.
پورمحمدی اظهار داشت: زحمات و جانفشانیهای مجاهدانه آزادگان به حدی ستودنی است که آن چه را در دل داریم نمیتوانیم بر زبان بیاوریم، اما همواره برای حل مشکلات این عزیزان تلاش خواهیم کرد.
او با بیان اینکه آسایش، آزادی و امنیت امروز کشور به همین راحتی به دست نیامده و باید قدردان این نعمت بود، بر ضرورت تبیین ارزشها و فرهنگ دفاع مقدس به جوانان و نسلهای سوم و چهارم انقلاب تاکید کرد.
عباس پورحسن مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی نیز در این مراسم، گفت: در هر جامعهای که هر کس به هر نحو ممکن خدمتی ارایه کرده، بر مردم حق دارد و در این بین آزادگان و خانوادههای شاهد و ایثارگر بیشترین حق را به گردن جامعه دارند، چون هر موفقیتی که در کشور توسط آحاد مختلف مردم به دست آمده است به برکت محیط آرام و آرامشی است که توسط ایثارگران فراهم شده است.
عباس پورحسن اظهار داشت: آذربایجان شرقی در طول دوران دفاع مقدس ۹ هزار و ۸۲۳ شهید، ۲۳ هزار و ۷۰۴ نفر جانباز و یک هزار و ۷۸۳ نفر آزاده تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.
او با بیان اینکه از مجموع آزادگان استان ۸۶ درصد را نیروهای ارتش، ۱۳ درصد را نیروهای سپاهی و بسیجی و یک درصد را نیز سایرین تشکیل میدهد، اظهار داشت: هنگام اسارت این افراد تنها ۱.۵ درصد آنها دارای تحصیلات دانشگاهی بودند که این عدد در حال حاضر به افزون بر ۳۰ درصد رسیده است.
پورحسین ادامه داد: ۴۲ درصد از آزادگان آذربایجان شرقی در اردوگاه تکریت، ۳۱ درصد در اردوگاههای رومادیه، ۱۸ درصد از اردوگاههای موصل، ۷ درصد در اردوگاههای بعقوبه و ۲ درصد نیز در سایر اردوگاههای عراق نگهداری میشدند.
انتهای پیام/م