اما به تازگی برخی از محققان آمریکایی پس از انجام تحقیقات زیاد بر روی این شارژرها و همچنین گوشیهایی که از این طریق شارژ میشوند، به این نتیجه رسیدند که این دستگاهها عمر مفید گوشی را کاهش میدهند. ظاهرا اثر این شارژرها روی تمامی گوشیهای بازار یکسان است و ارتباطی با سختافزار این تلفنها ندارد. کاربران به راحتی میتوانند ظرفیت باتری دستگاه خود را از طریق مطالعه دفترچه راهنمای آن یا اندکی جستوجو در اینترنت پیدا کنند، اما پیدا کردن چرخه عمر باتری تلفن همراه کار بسیار سختی به شمار میرود.
ظاهرا هنگامی که کاربر دستگاه خود را روی داک قرار میدهد، پس از گذشت مدتی کوتاه، شارژر و تلفن همراه داغ میشود و همین امر روی عمر باتری دستگاه تاثیر غیر قابل جبرانی خواهد گذاشت. افزایش گرما باعث کوتاه شدن عمر باتری خواهد شد. برای استفاده از حداکثر عمر یک باتری باید دمای محیط تلفن همراه بین ۱۵ تا ۴۰ درجه سلسیوس باشد و قرار دادن گوشی در دمایی بالاتر یا پایینتر از مقدار گفته شده، باعث کاهش عمر مفید باتری خواهد شد.
بیشتر بخوانید: جایگزینی روشهای بیومتریک با رمز عبور برای ورود به سرویسهای گوگل
با این وجود باید دید شرکتهای سازنده تلفن همراهی که در حال عرضه و تولید شارژرهای بیسیم هستند، آیا تصمیمی برای جایگزینی یا بهبود شارژرهای بیسیم خواهند گرفت یا قرار است عمر باتری دستگاهها کاربران روز به روز کمتر شود.
انتهای پیام/