سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه کوکوی کرفس درست کنیم؟

در این مطلب دستورالعمل تهیه کوکوی کرفس را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوکوی کرفس غذایی ایرانی و سرشار از سلامتی می باشد که در ادامه قصد داریم طرز تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:

کرفس - ۲ شاخه
شیر - یک پیمانه
تخم مرغ - ۴ عدد
زرشک - ۲ قاشق غذاخوری
آرد - ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل - به مقدار لازم
گردوی خرد شده - ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا برگ و ساقه کرفس‌ها را بشویید و بعد آن‌ها را ساطوری و ریز، خرد کنید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و زرشک را به همراه مغز گردو با آن مخلوط کنید و مواد را خوب هم بزنید. کرفس خردشده را با نمک و فلفل مخلوط و به دیگر مواد اضافه کنید. آرد را در شیر بریزید و آن قدر هم بزنید تا مایه یک دست و صافی به دست بیاید. همه مواد را با هم ترکیب کنید و در یک ظرف پیرکس بریزید. کوکوی شما پس از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد در فر آماده خواهد شد. برای تزیین می‌توانید از ماست چکیده، خیارشور و هویج استفاده کنید.
نکته:اگر می‌خواهید روی کوکو طلایی شود، پس از پختن، کمی روغن روی آن بریزید و برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

منبع : خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.