وی اظهار داشت: اسلام آباد ممکن است نیروهایش را از خط مقدم افغانستان به مرز کشمیر منتقل کند و این امر می تواند روند مذاکرات صلح آمریکا و طالبان را پیچیده کند.
وی ضمن تاکید بر حمایت پاکستان از مذاکرات آمریکا و طالبان و ابراز امیدواری برای موفقیت این مذاکرات افزود: هر کاری بتوانیم برای به نتیجه رسیدن این مذاکرات انجام می دهیم.
این در حالی است که زاهد نصرالله خان، سفیر پاکستان در افغانستان در 9 اوت (19 اسد/ مرداد) گفته بود تنشی که به خاطر کشمیر بین هند و پاکستان شکل گرفته است، بر روند مذاکرات صلح افغانستان تاثیری نخواهد گذاشت. کشمیر مناقشه ای دیرینه بین هند و پاکستان است و ارتباطی به جنگ در افغانستان ندارد.
گفتنی است در پی اعلام تصمیم نخست وزیر هند مبنی بر لغو اختیارات ویژه و خودمختاری نسبی که منطقه جامو و کشمیر طبق اصل 370 قانون اساسی هند از آن برخوردار بود، تنش بین دهلی و اسلام آباد دوباره بالا گرفت. پاکستان در واکنش به این تصمیم هند، سفیر این کشور در اسلام آباد را اخراج کرد و سطح روابط دیپلماتیک خود با دهلی را کاهش داد.
از طرفی دور هشتم مذاکرات صلح طالبان و آمریکا یکشنبه در دوحه قطر پایان یافت و اعضای تیم های مذاکره کننده قرار است مسائل مطرح شده در این مذاکرات را به اطلاع رهبران و مقامات طرفین برسانند و با آنها رایزنی کنند.
انتهای پیام/