سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توسعه گردشگری نیازمند تعامل دستگاه‌های کرمان

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت:دستیابی به اهداف صنعت گردشگری در شهرستان‌های استان نیازمند افزایش سطح تعاملات با دستگاه‌های مرتبط به ویژه فرمانداری‌ها است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،  فریدون فعالی سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان گفت:صنعت گردشگری یکی از مهم‌ترین محور‌های توسعه است.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان، گفت:فرمانداران در مقام رییس دائمی ستاد تسهیلات سفر در شهرستان‌ها برای فعالیت هرچه بهتر این ستاد، منابع مالی مناسبی را اختصاص دهند.

وی با اشاره به اینکه باید مسئولان و مدیران شهری به اهمیت توسعه گردشگری آگاهی پیدا کنند، افزود: علاوه بر دستگاه‌های اجرایی، فعالان حوزه گردشگری و سمن‌ها نیز می‌توانند نقش موثری در توسعه این صنعت و حفظ و حراست از بنا‌های تاریخی ایفا کنند.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان، حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی را لازمه توسعه صنعت گردشگری دانست و افزود: مسئولان برای پیشبرد اهداف خود در صنعت گردشگری در راستای جذب سرمایه گذاران داخلی و خارجی تلاش بیشتری به کار ببرند.

وی با بیان اینکه باید اهتمام لازم در جهت تکریم سرمایه گذاران و ایجاد زمینه برای فعالیت آسانتر آن‌ها به کار گرفته شود، گفت: بروکراسی پیچیده و طولانی اداری باعث دلسردی سرمایه گذاران می‌شود و انتظار می‌رود با حذف این موانع رضایت سرمایه گذاران فراهم شود.

فعالی با اشاره به لزوم شناسایی و معرفی پروژه‌های شاخص حوزه‌های مختلف میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان‌های استان کرمان، افزود: بهره برداری از پروژه‌های شاخص هرشهرستان با همکاری فرمانداران و مدیران مرتبط در دستور کار این اداره کل است.

وی افزود: براساس بند «د» تبصره ۱۰ قانون بودجه سال ۹۸ اشخاص حقیقی و حقوقی شامل افراد، شرکت ها، صنایع، کسب و کار‌ها و کلیه مودیان مالیاتی می‌توانند در راستای احداث، تکمیل، تجهیز فضاها، حفاظت، مرمت و نگهداری از بنا‌های تاریخی- فرهنگی اقدام و هزینه‌های مربوطه را با تائید سازمان میراث فرهنگی به عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی محاسبه کنند.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان با اشاره به برگزاری رویداد‌ها و جشنواره‌های هدفمند و برنامه ریزی شده، گفت: امروز باید جشنواره‌ها و رویداد‌های فرهنگی و اجتماعی با مساله گردشگری پیوند زده شود بطوریکه با برگزاری این جشنواره‌ها بتوانیم تعداد کثیری از گردشگران را به سوی مقصد مورد نظر جذب کنیم و بسته‌های گردشگری متنوعی را به ان‌ها ارائه کنیم.

وی با بیان اینکه اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان در برگزاری این قبیل جشنواره‌ها می‌تواند نقش همکار را ایفا کند، افزود: مرمت، ساماندهی و حفاظت از آثار تاریخی و محوطه‌های باستانی از مهم‌ترین ماموریت‌های این اداره کل است که در اولویت کار‌ها قرار دارد.

فعالی با اشاره به اینکه صنعت گردشگری یک صنعت کاملا تخصصی است، افزود: خوشبختانه استان کرمان در زمینه اقامتگاه‌های بوم گردی دارای ظرفیت بسیار بالایی می‌باشد که در کل کشورنیز سرآمد است، بنابراین باید متناسب با این ظرفیت در راستای جذب گردشگران داخلی و خارجی برنامه ریزی کنیم.

وی افزود: ثبت‌نام اولیه این دوره از تاریخ ۷ مردادماه جاری به مدت یک ماه در ادارات میراث فرهنگی شهرستان‌ها و یا دفتر توسعه و ترویج معاونت صنایع دستی استان کرمان انجام می‌شود.

فعالی با اشاره به اینکه از تمامی هنرمندان شاخص و فعال حوزه صنایع دستی در نمایشگاه‌های ملی و بین المللی دعوت خواهد شد و گفت: هنرمندانی که در افزایش کیفیت، نوع بسته بندی وحفظ اصالت محصول خود دقت بالایی به کار ببرند از حمایت این اداره کل بهره‌مند خواهند شد.

وی به لزوم توزیع عادلانه درآمد حاصل از فروش صنایع دستی در بین هنرمندان صنایع دستی سراسر استان کرمان تاکید کرد و گفت: ساماندهی هنرمندان صنایع دستی در دستور این اداره کل قرار دارد.

سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمان تصریح کرد: سازمان‌های متولی امر آموزش و اتحادیه صنایع دستی می‌توانند در این زمینه ورود پیدا کنند.

وی بیان کرد: ارائه مجوز فعالیت، راه اندازی بازارچه‌های فروش و ایجاد زمینه برای افزایش سطح درآمد فعالان صنایع دستی از دیگر وظایف میراث فرهنگی است.
انتهای پیام/ی

راه اندازی بازارچه‌های فروش و ایجاد زمینه برای افزایش سطح درآمد فعالان صنایع دستی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.