به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،سعید بهشتیراد فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج کرمانشاه گفت : یکی از برنامههای بسیج که در سطح جامعه اجرا میکند، بحث امیدبخشی و اجرای برنامههای ارزشی است.
وی گفت : طرح هجرت ۳ بیش از ۲۰ سال است که در سطح مدارس اجرا میشود و چندین هدف را دنبال میکند.
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج کرمانشاه یکی از اهداف اردوهای اجرایی طرح هجرت ۳ را کمک به زیباسازی و خوشایندسازی بستری که دانش آموزان و آینده سازان کشور در آن قرار میگیرند، عنوان کرد و گفت: این اقدامات به منظور ورود دانشآموزان به سال تحصیلی جدید انجام میشود.
این مسئول با بیان اینکه طرح هجرت ۳ اغلب در نقاط حاشیهای و محلات کم برخوردار اجرا میشود، تصریح کرد: در این محلات امکانات آنچنانی برای غنی سازی اوقات فراغت ندارد، لذا ما با این طرح دانش آموزان این محلات را به کارگیری میکنیم که بحث غنی سازی اوقات فراغت آنها انجام شود و این موضوع نیز از دیگر اهداف ما است.
بهشتیراد ادامه داد: در این طرح علاوه بر بحث زیباسازی مدارس توسط این دانش آموزان، مباحث تربیتی و بصیرتی برای آنها مطرح میشود.
وی ایجاد زمینه برای حرفه آموزی را از دیگر اهداف مد نظر در طرح مذکور عنوان کرد و گفت: این طرح میتواند زمینه پیشرفت دانش آموز را همراه با نگاه معرفت افزایی به دنبال داشته باشد.
سینا کریمی مسئول آموزش و اشتغال بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: ما در طرح اوقات فراغت دانش آموزان در سال ۹۸ تعداد ۱۲۸۰ نفر را در قالب گروههای ۱۰ نفره با همکاری آموزش و پروش، سپاه نواحی شهرستانها و سازمان نوسازی مدارس استان سازماندهی کردیم.
وی افزود: این دانش آموزان را در قالب گروههای ۱۰ نفره ثبت نام شدند و هر نفر و گروه به همراه یک استادکار ۱۰ روز در طرح هجرت ۳ شرکت میکند.
مسئول آموزش و اشتغال بسیج سازندگی استان کرمانشاه تصریح کرد: استادکار مراحل کار زیباسازی و نوسازی مدارس را به دانش آموزان آموزش میدهد و دانش آموزان این آموزش را فرا میگیرند.
وی یادآور شد: در طرح هجرت دانش آموزی و به کمک همین دانش آموزان مجموعا ۱۲۸۰۰ نفر _روز دورههای نوسازی مدارس را به اتمام میرسانیم.
کریمی با بیان اینکه این طرح در سراسر کشور و استان ما اجرا میشود، گفت: ابتدا این دانش آموزان در اردوگاههایی که برای تجمع دانش آموزان تدارک دیده شده، حضور مییابند و پس از صبحگاه و گذراندن برنامه آموزشی با وسایل نقلیه فراهم شده به محل کار اعزام میشوند و پس از پایان کار به اردوگاهها بر میگردند و در کلاسهای آموزشی که با کمک دستگاههای متولی آموزش، چون فنی حرفه ای، کمیته امداد، صنعت، معدن، تجارت و جهاد کشاورزی برپا شده، شرکت میکنند.
وی تصریح کرد: کلاسهای آموزشی و مهارتی فوق بنا به درخواست دانش آموزان برپا میشود و شامل کلاس هایی، چون خیاطی، صنایع دستی، نجاری، نقاشی ساختمان و... است.
این مسئول افزود: آموزش کشت زعفران، آموزش برق کشی ساختمان و ماشین از دیگر نمونهها و کلاسهایی است که برگزار میشود و ما مربی را تامین میکنیم و در اختیار آنها قرار میدهیم.
مسئول آموزش و اشتغال بسیج سازندگی استان کرمانشاه گفت: پس از شرکت در کلاسهای آموزشی و فرهنگی دانش آموزان در نماز جماعت شرکت میکنند و سپس به منازلشان باز میگردند.
این مسئول یادآور شد: در سال گذشته و در قالب این اردوها ۵۱۵ مدرسه رنگ آمیزی شد، اما امسال با توجه به محدودیت منابع تعداد کمتری در اختیار ما قرار داده شده و پیش بینی میکنیم حدود ۳۰۰ مدرسه در استان رنگ آمیزی و بازسازی شود.
کریمی تاکید کرد: هدف ما از این طرح در وهله اول پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان در فصل تابستان و در مراحل بعدی آشنایی با فرهنگ کار است.
وی افزود: دیگر هدف ما این است که این دانش آموزان خودشان حافظ همین مدارسی که برای نوسازی آن زحمت کشیده اند، باشند و تبدیل به فرهنگی برای نگهداری این سرمایهها شود.
مسئول آموزش و اشتغال بسیج سازندگی استان کرمانشاه اضافه کرد: هدف این است که خود دانش آموزان به مدارس آسیب نزنند و مُبَلغی برای حفظ و نگهدای آنها شود.
وی گفت: سعی شده در پایان این طرح اردوهای فرهنگی- آموزشی برای تشکر و قدردانی از این دانش آموزان برگزار شود.
این مسئول از تعمیر و نوسازی میز و نیمکت برخی مدارس نیز در قالب این اردوها و با کمک دانش آموزان خبر داد .
انتهای پیام/د