وی بیان کرد: مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی باید در ارائه تسهیلات به شرکتهای دانش بنیان تا حد امکان از کاغذبازی اداری پرهیز کنند؛ این کار باعث تسریع در روند حمایت از جوانان متخصص میشود.
نادری ادامه داد: این صندوق همچنین باید نظارت ویژهای بر فعالیت مجموعههای دانش بنیان داشته باشد چرا که متاسفانه در گذشته شاهد ظهور شرکتهایی بودیم که در واقع علمی و تخصصی نبودند، اما به نام شرکت دانش بنیان از این تسهیلات استفاده و از آن در راستای منافع شخصی خود سوءاستفاده کردند.
بیشتر بخوانید: تخصیص هزار میلیارد تومان از سرمایه بانکها برای توسعه شرکتهای دانش بنیان
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به نقش شرکتهای دانش بنیانی که در وضعیت فعلی کشور در شرایط تحریمها به سر میبرند، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری در مورد اهمیت توجه به شرکتهای دانش بنیان، باید برنامهریزی شایستهای در این بحث داشته باشیم و یکی از بهترین راهکاریهای عبور و دور زدن تحریمها، فعالیتهای علمی و تخصصی شرکتهای دانش بنیان است.
نماینده پاوه در مجلس تصریح کرد: متاسفانه پیشرفت ما در این حوزه مناسب نبوده است چرا که اگر فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص حمایت از شرکتهای دانش بنیان سر لوحه کار مسئولان قرار میگرفت و هماهنگی بین مجلس شورای اسلامی و دولت بیشتر بود؛ بدون شک امروز سطح پیشرفت بالاتری برای این شرکتها را شاهد بودیم.
وی با بیان اینکه متاسفانه در گذشته به دلیل عدم حمایت مناسب از شرکتهای دانش بنیان از جوانان متخصص و دانشگاهی که با امید و انگیزه فراوان وارد این حوزه شده بودند دلسرد شدهاند، گفت: امیدوارم که این اتفاقات در آینده تکرار نشود و با نظارت و حمایت مدیران و تلاش و فعالیت جوانان دانشگاهی در آینده بتوانیم شاهد اتفاقات خوبی در اقتصاد و تولید کشور باشیم.
انتهای پیام/