بیشتر بخوانید: ناسا به دنبال مهیا سازی شرایط سفر انسان به ماه
بازوی این کاوشگر ۲.۱ متر طول دارد و از تواناییهای گستردهای برخوردار است. کاوشگر جدید ناسا با بهرگیری از این بازوی خود به راحتی نمونههایی از خاک و سنگهای موجود روی سطح مریخ را جداسازی کرده و پس از انجام آزمایش روی آنها نتایج را به مراکز تحقیقات فضایی روی زمین ارسال میکند.
دانشمندان ناسا برای اولین بار در تاریخ ۲۸ تیر ماه این بازوی هوشمند را آزمایش کردند و شاهد موفقیت آن در انجام همزمان چند فعالیت بودند. مریخنورد ناسا به جدیدترین امکانات موجود در جهان از قبیل دروبین با کیفیت HD، حسگرهای مختلف برای شناسایی هر مورد ناشناخته روی سطح مریخ، متههای قوی و پیشرفته برای کاوش و چندین مورد دیگر مجهز شده است. البته تیم سازنده این مریخ نورد هنوز مطمئن نیست که کاوشگر جدید تمام تواناییهای لازم را کسب کرده است یا خیر؟ از همین رو آنها با دقت و تلاش فراوان در حال کار بر روی مریخنورد هستند.
برای عملکرد هرچه بهتر و پربازدهتر کاوشگر جدید ناسا بازو و جکها باید به خوبی با هم هماهنگ باشند و بهترین نتیجه ممکن را ارائه دهند. یکی از مدیران ارشد ناسا گفت: «اگر تمامی آزمایشهای این کاوشگر به خوبی و باموفقیت گذرانده شود، احتمالا تا سال ۲۰۲۲ میلادی پروژه ساخت آن به اتمام میرسد.» تیم سازنده این کاوشگر تصمیم گرفتهاند نام مریخنورد جدید را رُوِر بگذارند.
انتهای پیام/