به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، صمد چراغیپور با بیان اینکه یکی از جدیترین مشکلاتی که سیلاب پدید آورد تخریب پارکهای شهر و از بینبردن فضای سبز بود اظهار داشت: چهار پارک شهر پلدختر از جمله الغدیر، فدک، شهروند و آزادگان به متراژ ۱۷ هزار مترمربع در جریان سیلاب از بین رفته و، چون وجود خارجی ندارند بازسازی آنها نیز امکانپذیر نیست.
وی با بیان اینکه این پارکها در حاشیه رودخانه بودند و هماکنون در حریم جدید رودخانه قرار گرفتهاند، افزود: شهرداری برای جبران فضای سبز باید ۱۷ هزار مترمربع را خریداری و پارک ایجاد کند تا بهجای قبلی برگردیم و برای این فرایند ۲۲ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
شهردار پلدختر عنوان کرد: سه پارک بانوان، ایثار و رضوان با ۳۰ هزار مربع خسارت دیدند که ما کماکان مشغول پاکسازی و احیای این پارکها هستیم و برنامه داریم این سه پارک را بازسازی و احیا کنیم.
وی با اشاره به اینکه شهرداری پلدختر قصد دارد زمین خریداری و پارک جدید احداث کند، بیان کرد: یکی از برنامههای ما برای جبران کسری فضای سبز این است که روی پارک صخرهای کار زیادی انجام بدهیم، چون زیرساخت آن فراهم بوده و هم در نقطهای قرار دارد که میتواند بهعنوان پاشنه آشیل شهر پلدختر قرار بگیرد و کسری فضای سبز شهر را جبران کند.
چراغیپور با بیان اینکه خسارت زیادی به معابر، پیادهروها و جداول شهر پلدختر وارد شدهاست، گفت: با توجه به پیگیرهایی که انجام دادیم و اعتبارتی که دولت برای سیل لحاظ کردهاست ۳۰۶ میلیارد تومان اعتبار برای کمک به خسارتهای زیرساختهای شهری و روستایی مناطق سیلزده لرستان مصوب کرده که از این مقدار اعتبار خوبی سهم شهرستان پلدختر است، از محل آن پیشبینی میکنیم تفاوت محسوسی در زیرساختهای شهری داشته باشیم.
شهردار پلدختر خاطرنشان کرد: کانالهای داخل این شهر در سیلاب مسدود شدند که بیشتر آنها را در زمان کوتاهی رفعورجوع کردیم، ولی مشکل اصلی ما در کانال گلستان با بیش از هزارمتر است که مملو از لجن بود، با همکاری بنیاد مسکن بتنهای درجا را شکافته و کانال را لایروبی و تخلیه کردیم، در حال نصب دالهای بتنی بر روی کانال هستیم که تا چند روز آینده نصب و آسفالت میشود.
چرغیپور اظهار داشت: از محل اعتباری که دولت برای مناطق سیلزده پیشبینی کرده برنامه داریم کانالهای قدیمی و فرسوده سطح شهر پلدختر را بازسازی و کانالهای نیمهتمام را تکمیل کنیم تا آبهای سطحی ناشی از روانآبها بهراحتی دفع شود.
وی افزود: دیوار ساحلی شهر پلدختر خوشبختانه یک پروژه ملیست که به بنیاد مسکن واگذار شده و پیمانکار آن شرکت صنعت محیط است که تحت یک سازوکار علمی یک سازه متفاوت با گذشته که دارای شمع، سرشمع و مقاومت و ریشه زیادی بوده ساخته میشود، بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن مصوب شدهاست که هموغم ما و بنیاد مسکن این است که کار ساخت با رعایت مسائل علمی بهشکلی پیش رود تا قبل از شروع بارشها آب وارد شهر نشود.
شهردار پلدختر عنوان کرد: ساختمان شهرداری در اثر سیلاب آسیب دید و نگاه شهرداری این است هر جا المانی از سیلاب آسیبدیده را بهتر از گذشته بازسازی کند که در این راستا نمای داخلی ساختمان شهرداری را بازسازی کردیم و فقط نمای بیرونی و دیوارههای آن باقی ماندهاست که تاکنون بالغ بر یکمیلیارد تومان برای بازسازی ساختمان شهرداری هزینه شدهاست.
وی بیان کرد: برنامه شهرداری پلدختر این است زیرساختهای آسیبدیده شهری را زیباتر از قبل بازسازی کند، اما شهرداری هنوز با منابع داخلی خود در حال کار است و بهمحض دریافت اعتبار سیل کار بازسازی شتاب بیشتری خواهد گرفت، این اطمینان را به مردم و رسانهها میدهیم که تا یک و دو سال آینده چهره متفاوتی از شهر پلدختر خواهیم داشت.
انتهای پیام/د