وی افزود: اجرای مرحله دوم طرح یعنی غربالگری، بیماریابی و مراقبت با پوشش جمعیت شهری و روستایی هفت شهرستان حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت تا ۱۵ تیرماه ادامه داشت.
مکارم تصریح کرد: جمعیت ۳۰ سال به بالا در حوزه تحت پوشش دانشگاه بیش از ۲۹۰ هزار نفر است که ۶۵ ایستگاه ثابت و سیار با ۱۷۱ کاربر بصورت فعال روزانه طرح را اجرا کردند.
اصغر مکارم گفت: در طول اجرای طرح بیش از ۳۰۲ هزار نفر در جنوب کرمان غربالگری و آموزشهای لازم به آنها ارائه شد که ۱۰۴.۲۲ درصد از کل جمعیت ۳۰ سال به بالا را شامل میشود و از این تعداد ۲۶۱ هزارو ۸۶۴ نفر غربالگری در سامانه سیب (۸۶.۴۹ درصد) و ۴۰ هزارو ۸۸۵ نفر در ایستگاهها (۱۴ درصد) اندازه گیری فشارخون و آموزش داده شده اند.
وی با بیان اینکه در راستای اجرای طرح ملی کنترل فشارخون بالا بیش از ۲۱ هزار بیمار شناسایی و تحت مراقبت قرار گرفته اند، تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در بین ۶۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور رتبه هفتم اجرای طرح ملی کنترل فشارخون بالا به خود اختصاص داده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: در راستای تحقق اهداف اجرای طرح و با توجه به ارسال پیامکی در خصوص میزان فشارخون و تاریخ مراقبت بعدی متناسب با میزان فشارخون هر فرد غربال شده ضروری است که افراد طبق تاریخ مشخص شده به مراکز بهداشتی و درمانی جهت پیگیری مراقبت فشارخون خود مراجعه کنند.
انتهای پیام/س