سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قهوه سرد و شربت ریحان برای تابستان داغ + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه قهوه سرد و شربت ریحان را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از مشکلات همیشگی روز‌های گرم تابستان، گرمازدگی است. در این روز‌ها نوشیدنی‌های خنک طرفداران زیادی دارد. اما نکته‌ای که بیش از همه اهمیت دارد، استفاده از نوشیدنی‌های طبیعی است که با گرما مقابله می‌کند. در ادامه برای شناخت این نوشیدنی‌ها این مطلب را بخوانید.

مواد لازم:

قهوه دانه درشت – نصف فنجان
آب گرم – ۴ فنجان
چوب دارچین – یک عدد
جوز هندی – کمی
شیر یا خامه - به دلخواه
شکر یا عسل - به دلخواه

طرز تهیه:

قهوه، دارچین و جوز هندی را به خوبی بکوبید. آب گرم را به مواد اضافه کنید. همه مواد را در مخلوط کن بریزید و خوب ترکیب کنید. بهتر است چهار ساعت منتظر بمانید، اما برای نتیجه بهتر، یک شب تا صبح آن را در یخچال نگه دارید.

مواد لازم:

آب – ۲ فنجان
شکر- یک فنجان
برگ ریحان تازه – نصف فنجان
پوست لیمو – ۵ تا ۶ قطعه
لیموی تازه – ۲ عدد

طرز تهیه:

آب، شکر و ریحان (می توانید به جای ریحان از نعناع نیز استفاده کنید.) را در ظرفی بریزید و چند تکه بزرگ پوست لیمو را خرد و به آن اضافه کنید. بگذارید آب روی گاز بجوشد تا زمانی که شکر حل شود. سپس اجازه دهید تا در دمای اتاق و سپس یخچال سرد شود.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

طرز تهیه قهوه سرد و شربت ریحان

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.