سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نکات مهم در نگهداری از ترشی ها

ترشی و شوری، از چاـنی های پرمـرف و محبوب در منطقه خاورمیانه و به ویژه ایران است که به دو روش صنعتی در سطح کارخانه و یا سنتی در سـطح کارگاه‌های کوچک و منازل تولیـد و عرضه می‌شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز،کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز گفت: مواد اولیه مورد استفاده در ترشی‌ها (قسمت‌های مختلف گیاهی) باید سالم و عاری از هر گونه فساد ظاهری و فساد ناشی از میکروارگانیسم‌ها باشد.

الهام باباعلی افزود: علائم فساد در ترشیجات شامل رنگ و طعم غیر طبیعی، بوی نامطبوع و کپک زدگی است، کپک‌ها دو نوع بیماری زا و غیربیماری زا هستند که کپک‌های بیماری زا، می‌توانند بر سلامت تنها در شرایط آزمایشگاهی امکان پذیر است.

وی ادامه داد: ترشــی سرکه دارد که امکان انتشار کپک‌های بیماری زا در تمام آن را موجب می‌شود، به همین دلیل باید ترشی‌های کپک زده دور ریخته شود.

کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز بیان کرد: ظروف شیشه‌ای بهترین و مناسب‌ترین ظروف برای تهیه یا نگهداری ترشی‌ها هستند و از آنجا که شیشه جزء مواد خنثی محسوب می‌شود، سرکه نمی‌تواند با ترکیبات موجود در آن واکنش دهد و هیچ انتقالی هم از شیشه به ترشی و از ترشی به شیشه اتفاق نمی‌افتد.

وی اظهار کرد: ترشی‌ها و شوری ها، یک و نیم تا دو سال در دمای محیط و پس از باز کردن درب، داخل یخچال قابلیت نگهداری دارند.
انتهای پیام/م

ترشی‌های کپک زده را دور بریزید

برچسب ها: تغذیه ، اخبار سلامت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.