سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بورانی لوبیا سبز لقمه فولاتی مناسب خانم‌های باردار

در این مطلب دستورالعمل تهیه بورانی لوبیا سبز را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بورانی لوبیا سبز یکی غذاهای بسیار خوشمزه و سالم ایرانی است که در ادامه دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.با ما همراه باشید.

مواد لازم:

لوبیاسبز- ۵۰۰ گرم
پیازمتوسط – یک عدد
روغن زیتون – ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
آب – کمی
نمک – به میزان لازم
ماست (چکیده) – دو لیوان
سیر- دو حبه
روغن زیتون – ۲ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز- کمی
برنج و لپه پخته -یک پیمانه

طرز تهیه:

لوبیاسبز‌ها را بشویید و بگذارید آبش برود. سپس آن‌ها را به صورت اوریب برش بزنید. داخل قابلمه‌ای پیاز‌های خرد شده و لوبیاسبز‌ها را بریزید و روغن زیتون و نمک را به آن‌ها اضافه کنید. بعد از آن به مدت ۷-۸ دقیقه تفت دهید. به محض این‌که رنگ لوبیاسبز شفاف و بوی خام آن خارج شد، به آن یک استکان آب اضافه کنید و با آن هم بزنید روی آن در قابلمه را قرار دهید و بگذارید که لوبیاسبز بپزد؛ تا حدود ۱۰-۱۵ دقیقه که آب لوبیاسبز کاملاً بخار شد، لپه و برنج را اضافه کنید. بعد از پخت، لوبیاسبز را در دیس قرار دهید و روی آن را ماست سیردار (که با دو حبه سیر درست کرده اید) بریزید. در نهایت پودر فلفل قرمز تفت داده شده در روغن زیتون را روی ماست بریزید و بدین شکل بورانی را سروکنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.