سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراک خون ساز جگر با جعفری + دستور تهیه

در این مطلب دستوالعمل تهیه خوراک جگر مرغ سرخ‌شده را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوراک جگر مرغ سرخ‌شده یک غذای بسیار خوشمزه و مقوی است که می‌تواند تنوعی به عادات غذایی تکراری ما بدهد. در ادامه دستوالعمل تهیه خوراک جگر مرغ سرخ‌شده را  به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

مواد لازم:

جگر- ۲۵۰ گرم
هویج متوسط - یک عدد
پیاز - ۳ عدد
ران مرغ - ۲ عدد (در صورت تمایل)
پوست پرتقال خلالی - چهار قاشق غذاخوری
زعفران - یک چهارم قاشق مرباخوری
روغن - یک فنجان
جعفری – یک پیمانه
نمک، زردچوبه و فلفل - به میزان لازم

طرز تهیه:
یک عدد پیاز حلقه شده، مغز ران مرغ (یا یک سینه کامل مرغ)، نمک، فلفل، زردچوبه و یک لیوان آب را برای مدت یک تا یک و نیم ساعت می‌پزیم.
جگر را جداگانه تفت می‌دهیم تا سفت نشود.
دو عدد پیاز را با یک فنجان روغن سرخ و کمی زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم. سپس مرغ پخته شده و خرد شده را همراه زعفران دم کرده و تفت می‌دهیم.
چهار قاشق غذاخوری پوست پرتقال خلالی را سه بار می‌جوشانیم و بعد آب آن را خالی می‌کنیم تا تلخی پوست پرتقال گرفته شود.
یک عدد هویج را رنده می‌کنیم، همراه پوست پرتقال تلخی گرفته شده و جگر، به غذا اضافه می‌کنیم و کمی تفت می‌دهیم.
سپس جعفری خرد شده را اضافه می‌کنیم تا غذا آماده شود.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

طرز تهیه خوراک جگر با جعفری 

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.