وی افزود: همچنین عدم ساماندهی حوزه گردشگری در کشور به صورت سیستماتیک موجب شده بود گردشگری سلامت موفقیتی چندان نداشته باشد اما امروز از طریق ابلاغ آیین نامه شرکتهای تسهیل گر گردشگر سلامت، امکان این حوزه فراهم خواهد شد.
معاون درمان وزارت بهداشت تاکید کرد: سرمایه پزشکی کشور محصول سالها تلاش جامعه پزشکی است؛ ایران جایگاهی بسیار مناسب از لحاظ پزشکی و دارا بودن تکنولوژیهای روز در حوزه بینالمللی دارد و در زمینههایی مانند ناباروری و پیوند عضو، یکی از سرآمدترین کشورهای دنیا محسوب میشود.
وی گفت: از جمله اقدامی که سال گذشته در زمینه تسهیل امور گردشگری صورت گرفته، تعیین تعرفه و نحوه تبادل ارز بود است؛ براساس تفاهمنامه با بانک مرکزی تمامی بانکهای موجود در مراکز درمانی میتوانند به عنوان فرآیند، تبدیل ارز را برای بیماران خارجی انجام دهند.
جان بابایی درباره عملکرد دانشگاهها در این حوزه افزود: دانشگاهها در راستای ارتقا خدمات گردشگری سلامت موظفند از تمام پتانسیل خود بهره گیرند و بهترین مراکز و پزشکان را برای ارائه خدمات به بیماران خارجی مشخص کنند.
وی ادامه داد: همچنین دانشگاهها میتوانند با شناسایی استارت آپها برای انجام امور تبلیغاتی در کشورهای هدف، موفقتر عمل کنند؛ چراکه مردم کشورهای دیگر به دلیل ضعف در معرفی قابلیتهای پزشکی ایران، پیشرفتهای موجود را نمیشناسند.
جان بابایی تاکید کرد: احیای گردشگری سلامت به رونق سایر عرصههای اجتماعی منجر خواهد شد و این مهم، نیازمند تلاش جمعی و کار تیمی است،
همچنین رونق این صنعت بخش ارزآوری و بهبود اشتغال را نیز موحب میشود.
انتهای پیام/