وی با اشاره به اینکه بیشترین سطح زیرکشت زعفران در شهرستان ملایراست، گفت: برداشت زعفران از نیمه دوم آبان ماه آغاز میشود.
معاون مدیریت امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان بیان کرد: پیاز این گیاه بسیار با دوام بین ۵ تا ۷ سال ماندگاری در خاک دارد، اما عملکرد مطلوبش در محصول دهی بین ۳ تا ۷ سال است.
بیات با بیان اینکه مقاومت گیاه زعفران در برابر سرما زیاد است افزود: آب و هوای معتدل و نیمه گرم با زمستانهای ملایم و تابستانهای گرم و خشک بهترین شرایطبرای پرورش و تولید زعفران است.
وی ادامه داد: از هر هکتار سطح زیر کشت زعفران ۵ تا ۶ کیلو گرم زعفران برداشت میشود.
معاون مدیریت امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان توانایی بهبود سلامت تنفس، مقاومت سیستم گوارش، بهبود الگوهای خواب، تقویت قلب، افزایش گردش خون، نشاط آور، پیشگیری از دیابت، تقویت استخوانها و بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن را از خواص این گیاه خوش رنگ و خوش عطر عنوان کرد.
انتهای پیام/ب