به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، علی مروتامیری، مدیر جهادکشاورزی شهرستان ملایر به فصل برداشت زعفران از ۱۰ آبان تا اوایل آذرماه اشاره کرد و خاطرنشان کرد: به طور میانگین میزان برداشت زعفران در هر هکتار ۴ کیلوگرم است.
وی با بیان اینکه امسال کشت زعفران نسبت به سال قبل افزایش داشته است، بیان کرد: سطح زیرکشت زعفران نسبت به سال قبل ۱۵ هکتار افزایش یافته است بهطوریکه این سطح در سال قبل ۵۸ هکتار بوده و خوشبختانه امسال افزایش داشتهایم.
مدیر جهادکشاورزی ملایر به توسعه کشت گیاهان دارویی اشاره کرد و افزود: ملایر در تولید گیاهان دارویی همچون زعفران، گلمحمدی و همچنین کشت پسته در استان از جایگاه بالایی برخوردار است.
مروتامیری با بیان اینکه تقاضا برای کشت گیاهان دارویی در این شهرستان روبه افزایش است، خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت گیاهان دارویی ۹۲ هکتار و میزان تولید این محصول ۲۳۹.۶ تن است.
وی با اشاره به سطح زیرکشت و تولیدات محصولات زراعی در این شهرستان، بیان کرد: سطح زیرکشت محصولات زراعی ملایر ۴۳۴ هزار و ۵۸ هکتار بوده که از این سطح 173 هزار و 76 تن محصول تولید شده است.
مدیر جهاد کشاورزی ملایر درباره سهم تولیدات باغی این شهرستان، خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت باغات ملایر ۲۰ هزار و ۸۰۲ هکتار بوده که از این سطح ۲۶۵ هزار و ۴۷۵ تن محصول برداشت شده است.
انتهای پیام/ب