سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتاق بازرگانی ایران مطرح کرد؛

کاهش ۴ درصدی تسهیلات ارایه شده به بخش صنعت

شافعی گفت: مجموع تسهیلات ارایه شده به بخش صنعت در سال٩٣، حدود ٣١.٦ درصد بود و اکنون این رقم به ٢٧ درصد کاهش پیدا کرده است.

به گزارش خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین شافعی، رئیس اتاق بازرگانی ایران در حاشیه مراسم روز صنعت و معدن گفت: مجموع تسهیلات ارایه شده به بخش صنعت در سال٩٣، حدود ٣١.٦ درصد بود و اکنون و تحت این همه مشکلات این رقم به ٢٧ درصد کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: تمام سیستم انگیزشی و پاداش دهی در کشور مبتنی بر دلالی است نه تولید و باید پیشنهاد‌های بخش خصوصی را جدی گرفت.

شافعی با بیان اینکه حال صنعت ما اصلا خوب نیست، تصریح کرد: باید محیط کسب و کار را برای صنعتگران آماده کنیم، بسیاری از قوانین تصویب شده در مجلس اجرا نمی‌شود.


بیشتر بخوانید: معدن نقطه قوتی برای مقابله با تحریم هاست/ تقدیر از نخستین بانوی کارآفرین به عنوان شاخص سال ۹۷


وی ادامه داد: واحد‌های صنعتی با بی‌ثباتی و غیرقابل پیش بینی بودن مواد اولیه مواجه هستند. در سال ٩٧رشد بخش‌هاى صنعت معادل منفى ٦.٥ درصد بوده است.

رئیس اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: تورم شاخص تولیدکننده در بخش صنعت ساخت در سال ٩٧ معادل ٦٤.٦ درصد بوده است. سهم بخش صنعت از تولید ناخالص ملی ١٤.٤ درصد در سال ٩٣ به ١٢.١ درصد رسیده است که کاهش معنا دارى داشته است.

وی گفت: یکى از عوامل بى ثباتى و پیش بینى ناپذیر بودن کار‌ها این است که باید مشخص شود چه کسى بر اجراى قوانین مجلس نظارت دارد.

شافعی افزود: هزینه‌هایی در یک سال اخیر به بخش تولید وارد شده است که در نتیجه آن بانک‌ها تمایلى به اعطای تسهیلات ندارند، باید مسیر را اصلاح کرد شاید یکى از اصلى‌ترین موضوعات نبود استراتژى توسعه صنعتى است.

وی ادامه داد: ریسک فعالیت بخش‌ها بالا رفته و بانک‌ها به دلیل همین ریسک‌ها تمایلی به پرداخت وام ندارند.

رئیس اتاق بازرگانی ایران در پایان گفت: مسیری که تاکنون طی کردیم در جهت اصلاح مسیر و توسعه نبوده و در بخش صنعت فاقد استراتژی هستیم. توسعه صنعتی، استراتژی ندارد؛ ما به عنوان بخش خصوصی در صورتی که دولت و مجلس به ما مأموریت دهد این استراتژی را تدوین خواهیم کرد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.