سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک پرتقالی با تزیین شکلات

در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک پرتقالی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تا پیش از این بعد از گرفتن آب پرتقال، تفاله آن را دور می‌ریختید، از امروز با این دستور می‌توانید کیکی خوشمزه با این تفاله‌ها بپزید. در این فصل که پرتقال‌ها دیگر چندان تازه نیستند و کیفیت خوبی ندارند، شاید با خود فکر کنید که خرید آن‌ها مساوی هدر دادن پول است، اما شما می‌توانید با استفاده از همین پرتقال‌های کم‌کیفیت که حتی آب‌شان را هم گرفته‌اید، کیکی خوشمزه بپزید و از ترکیب طعم پرتقال و بادام همراه با شکلات لذت ببرید.

مواد لازم:

پرتقال آب گرفته‌شده – ۲ عدد
روغن یا کره برای چرب کردن قالب - کمی
تخم‌مرغ زده شده – ۵ عدد
بادام بدون پوست آسیاب‌شده – ۲۰۰ گرم
شکر دانه‌ریز- ۲۰۰ گرم
بیکینگ پودر- سه چهارم قاشق چای خوری
شکلات آب شده برای تزیین – ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

ابتدا پرتقال‌های نیم شده که بیش از این آب آن‌ها را گرفته‌اید، داخل قابلمه‌ای بگذارید و روی‌شان آب بریزید تا روی سطح آن‌ها را آب بگیرد. قابلمه را روی اجاق بگذارید و بعد از جوش آمدن، با شعله ملایم و درِ بسته اجازه دهید تا به مدت یک ساعت و ربع بپزد. البته حواس‌تان به میزان آب داخل قابلمه باشد تا پرتقال‌ها نسوزد. بعد از پخت کامل، پرتقال‌ها را در گوشه‌ای بگذارید تا خنک شود. فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا خوب گرم شود. در این زمان پرتقال‌های پخته شده را بدون این که آبی داشته باشد، خرد کنید و داخل غذاساز بریزید. سپس تخم‌مرغ‌ها، بادام آسیاب‌شده، شکر وبیکینگ پودر را هم به آن اضافه کنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شود. مایع کیک را داخل قالبی که آن را با روغن یا کره چرب کرده‌اید بریزید و در فر بگذارید. این کیک در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه آماده خواهد شد. بعد از پخت و خنک شدن کیک، شکلات تخته‌ای را با حرارت غیرمستقیم آب کنید و روی کیک بریزید و از این ترکیب طعم‌ها لذت ببرید.

منبع : خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.