سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آسان ترین طرز تهیه کمپوت گیلاس خانگی

چگونه کمپوت گیلاس خوشمزه درست کنیم؟ بهترین روش تهیه کمپوت گیلاس چه روشی است؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کمپوت گیلاس یکی از محبوب ترین کمپوت های خانگی است که به راحتی تهیه می شود. اما این که چه راهکارهایی کمپوت گیلاس شما را خوش طعم تر می کند را در ادامه بخوانید.

مواد لازم برای تهیه کمپوت گیلاس خانگی

  • دو کیلوگرم گیلاس رسیده و سالم
  • یک کیلوگرم شکر
  • چهار لیتر آب

مراحل پخت و آماده سازی کمپوت

مرحله یک: در ابتدا بایستی آب را بر روی حرارت قرار داده تا به جوش بیاید.

مرحله دو: گیلاس ها را شسته و ساقه آن ها را بگیرید و سپس آبکش کنید تا کامل خشک شوند.

مرحله سه: در این قسمت از کار شیشه هایی را که قرار است کمپوت ها را در آن نگه داری کنید، بشویید.

مرحله چهار: شیشه های انتخابی شما برای نگه داری کمپوت گیلاس باید دارای درب فلزی باشند. برای استریل کردن درب ها نیز آن ها را به مدت چند دقیقه در آب جوش بجوشانید.

نکته!

حرارت را خاموش کنید ولی درب های فلزی را از آن خارج نکنید و بگذارید در آب جوش بمانند.

مرحله پنج: حالا گیلاس ها را به مقدار یکسان داخل شیشه ها بریزید و 5_7 سانتی متر از لبه شیشه ها را خالی بگذارید.

مرحله شش تهیه کمپوت گیلاس: شکر را به گیلاس ها افزوده و آن ها را به خوبی تکان دهید تا شکر به طور یکنواختی در ظرف ها پخش شود.

مرحله هفت: در این بخش از تهیه کمپوت گیلاس خانگی شیشه ها را با آب جوش پر کنید و با درب های استریل شده دهانه شیشه ها را ببندید.

مرحله هشت: قابلمه ای بزرگ را پر از آب کرده و شیشه های کمپوت را درون آن قرار دهید.


هم چنین یاد بگیرید: طرز تهیه کمپوت سیب خانگی 



هم چنین یاد بگیرید: کمپوت زردآلو + دستور تهیه 


نکته!

سطح آب یک الی دو سانتی متر زیر درب شیشه ها قرار گیرد.

مرحله نه: حالا حرارت زیر قابلمه را روشن کرده و صبر کنید آب به جوش آید.

مرحله ده: موقع به جوش آمدن آب به مدت پانزده دقیقه زمان بگیرید و اجازه دهید تا گیلاس های داخل شیشه ها بجوشد.

مرحله یازده: بعد از پانزده دقیقه حرارت خاموش کرده و درب شیشه ها را محکم تر کنید. آن ها را وارونه بر روی زمین قرار دهید تا اگر هوایی وجود دارد، خارج گردد.

مرحله دوازده: بر روی شیشه های کمپوت گیلاس خود پتو کشانده و اجازه دهید تا به آرامی خنک شوند.

مرحله سیزده: حالا که شیشه های کمپوت خانگی شما خنک شدند، آن ها را داخل محیطی تاریک و خنک مانند یخچال نگه داری کنید.

نکات مهم در رابطه با تهیه کمپوت گیلاس

  • برای پخت کمپوت گیلاس نسبت به مربای گیلاس نیاز به زمان کم تری است.
  • مقدار شکر مصرفی در کمپوت نسبت به مربا کم تر است.
  • به علت عدم استفاده از مواد نگه دارنده در تهیه کمپوت خانگی نمی توان بیش از یک هفته آن را در یخچال نگه داری کرد. جهت نگه داری در مدت زمان طولانی حتما از روش کنسرو کردن بهره ببرید.

امیدواریم از این آموزش استفاده کرده و خوشمزه ترین کمپوت گیلاس را تهیه و نوش جان کنید. لطفا نظرات و تجربیات خود در رابطه با طرز تهیه کمپوت گیلاس را با ما در میان بگذارید.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
امین هزارجریبب
۰۰:۰۴ ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
آقا یه سوال فنی ، مرحله یازدهم نوشتین شیشه ها رو وارونه بر روی زمین قرار دهید تا اگر هوایی وجود دارد، خارج گردد.
آخه اگه وارونه باشه هوا چطور میتونه خارج بشه ؟
خانداداش
۰۸:۰۵ ۰۲ مرداد ۱۳۹۹
سلام.سایتهای دیگه نوشتن که بااین روش نگهداری طولانی بمدت 6 ماه میشه کرد.شما نوشتین که نمیشه نگهداری کرد.روش کنسرو کردن چطوریه کاش اونم یاد میدادین.واینکه فرمودین درب شیسه ها باید فلزی باشه.چه فرقی داره مگه پلاستیکی باشه؟؟؟
آرام
۲۲:۲۸ ۳۰ تير ۱۳۹۹
شیشه های کمپوت من بعداز یک ساعت ک وارونه کردم تهش ترک برداشته و شکسته چیکارکنم
لیلی
۰۸:۲۳ ۱۰ تير ۱۳۹۹
عالی بود گلم