ابراهیم شیرانی مدیر باغبانی اداره کل جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان در شهرکرد، گفت: ۳۲ کارگاه صنعتی تولید قارچ خوراکی با ظرفیت تولید سالانه شش هزار و ۵۰۰ تن قارچ در استان فعالیت دارد.
وی افزود: ۱۵۰ کارگاه خانگی نیز با ظرفیت تولید سالانه یک هزار تن قارچ نیز در زمینه تولید این محصول فعالیت میکند.
شیرانی اضافه کرد: سالانه به طور متوسط هفت هزار و ۵۰۰ تن قارچ خوراکی توسط ۶۰۰ نفر در استان تولید میشود.
وی ادامه داد: قارچهای تولیدی چهارمحال و بختیاری به استانهای خوزستان، اصفهان، فارس و تهران ارسال میگردد.
گفتنی است: روستای قلعه ممکا به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور، از مهمترین مراکز تولید قارچ در استان چهارمحال و بختیاری میباشد.
انتهای پیام/ف