از ابتدای امسال 6 هزار تن قارچ خوراکی در استان چهارمحال و بختیاری تولید شد.

افزایش 9 درصدی تولید قارچ خوراکی
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ مدیر امور باغبانی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: از ابتدای امسال 6 هزار تن قارچ در استان تولید و برداشت شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 9 درصد افزایش داشت.

ابراهیم شیرانی افزود: در حال حاضر 28 واحد صنعتی تولید قارچ با اشتغالزایی 600 نفر و 150 واحد تولید قارچ خانگی با اشتغالزایی 150 نفر در استان فعال است.

وی با بیان اینکه چهارمحال و بختیاری رتبه پنجم تولید قارچ در کشور را دارد اضافه کرد: قارچ تولیدی این استان علاوه بر مصرف بازار داخلی، به استان های فارس، کرمان و خوزستان ارسال می شود.

شیرانی ادامه داد: روستای قلعه ممکا از توابع شهرستان کیار به عنوان دهکده پرورش قارچ کشور از مهمترین مراکز تولید قارچ در چهارمحال و بختیاری است.

انتهای پیام/ک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.