رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع پروندههای وارده، ۱۹ هزار و ۱۴۸ فقره پرونده قابل صلح بوده که ۶ هزار و ۳۷۳ فقره پرونده در سال گذشته مصالحه شده است.
وی با اشاره به آمار مختومه کردن پروندهها نیز گفت: از سال گذشته تاکنون تعداد۳۳ هزار و ۴۲۸ فقره پرونده در شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان مختومه شده است
رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان با اشاره به رسیدگی به پروندههای اختلافات طایفهای در شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان گفت: نقش بزرگان، ریش سفیدان و معتمدان در رسیدگی به پروندههای اختلافات طایفهای بر هیچ کس پوشیده نیست و این مهم کمک فراوانی به دستگاه قضایی کرده است.
وی گفت: بزرگان، معتمدان و ریش سفیدان بازوان توانمندی برای شوراهای حل اختلاف هستند و تا کنون توانسته اند پروندههای فراوانی را به سازش ختم کنند.
بندانی گفت: در سه ماهه امسال نیز ۱۵ مورد پرونده اختلافات طایفهای در استان توسط اعضای شوراهای حل اختلاف به سازش ختم شده است.
وی در ادامه از فعالیت ۱۴۲ شعبه حل اختلاف در سطح استان خبر داد و گفت: از این تعداد شعبه حل اختلاف ۴۱ شعبه رایی، ۷۶ شعبه صلحی و ۴۱ شعبه صلحی شهری هستند.
رئیس شوراهای حل اختلاف سیستان و بلوچستان با اشاره به آمار ثبت نام کنندگان در سامانه ثنا نیز گفت: در سال ۹۷، ۱۳ هزار و ۴۶۲ نفر در سامانه ثنا ثبت نام کرده اند.
وی تاکید کرد: درصد ثبت ابلاغیه الکترونیک شوراهای حل اختلاف نیز در سال ۹۷، ۷۸ درصد بوده است.
در ادامه از تلاش تمامی روسا، اعضا و کارکنان شوراهای حل اختلاف قدردانی و ابراز امیدواری کرد: در سال جاری نیز بتوانیم بیش از پیش در راستای نهادینه سازی سنت حسنه صلح و سازش گام برداریم.
انتهای پیام/ع