سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نوشیدنی هندوانه و لیمو یک نوشیدنی گوارای تابستانی + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه اسموتی هندوانه و لیمو را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسموتی هندوانه و لیمو باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود گردش خون می‌شود. عطر لیمو، گلاب یا عرق هل موجود در این اسموتی تاثیر زیادی در کاهش اضطراب دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه این نوشیدنی خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:

هندوانه – ۳ پیمانه
شکر – سه چهارم پیمانه
برگ‌های ریز نعناع – نصف پیمانه
آب انگور – ۲ پیمانه
آب لیموی خنک – سه چهارم پیمانه
آب گازدار - ۴ پیمانه در صورت تمایل
برش‌های هندوانه – اختیاری
پوست رنده شده لیمو – یک قاشق
چای خوری
آب لیمو ترش زرد – یک ونیم پیمانه
آب لیمو ترش سبز- یک سوم پیمانه
شکر – یک پیمانه
آب – ۶ پیمانه
تمشک تازه – یک پیمانه
تکه‌های لیمو ترش سبز و زرد – کمی

روش تهیه:

هندوانه را داخل مخلوط کن بریزید و له کنید. آن را از صافی عبور دهید تا تفاله گرفته شود. دریک کاسه بزرگ شکر و نعناع را با هم مخلوط کنید و با پشت قاشق چوبی برگ‌های نعناع را فشار دهید.
آب انگور وپوست لیمو را به پوره هندوانه اضافه کنید وهم بزنید تا شکر حل شود. داخل لیوان یخ بریزید وآب میوه را روی آن بریزید و با تکه‌های یخ و نعناع تزیین کنید.
در یک پارچ بزرگ آب لیمو و شکر و آب را مخلوط کنید. آن‌قدرهم بزنید تا شکر حل شود. تمشک را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید و اجازه دهید شب تا صبح دریخچال بماند. با تکه‌های یخ و لیمو تزیین کنید. (پیشنهاد ما به شما استفاده از شربت به جای شکر است. شربت را قبلا تهیه و برای نوشیدنی‌های تابستانی استفاده کنید.)

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

نوشیدنی هندوانه و لیمو را با تکه‌های یخ بنوشید

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.