سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کیک برانیز موز یک خوردنی خوشمزه

در این گزارش روش تهیه برانیز موز را به شما دوستان عزیز آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پوره موز را در کاسه مناسبی بریزید و شکر و کره را به آن افزوده و مخلوط سازید.

مواد لازم برای ۸ – ۱۰ نفر
موز پوره کرده ٢ عدد

شکر ١٥٠ گرم

کره آبکرده ١١٥ گرم

اسانس وانیل ١ قاشق چایخوری

آرد ٩٥ گرم

پودر کاکائو ٤٠ گرم

نمک ١ پینچ

کره بادام زمینی ١٢٠ گرم

روش تهیه برانیز موز

فر را با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به ضلع ۲۳ سانتیمتر چرب نمائید و با کاغذ روغنی بپوشانید.

آن‌گاه پوره موز را در کاسه مناسبی بریزید و شکر و کره را به آن افزوده و مخلوط سازید (با همزن دستی).

سپس وانیل، آرد، پودر کاکائو و نمک را به آن بیفزائید و هم بزنید تا مخلوط صاف و یکدستی حاصل شود.

حالا مایه فراهم کرده را در قالب بریزید و هر بار به اندازه ١ قاشق سوپخوری از کره بادام‌زمینی را با فاصله از هم، روی مایه برانیز بگذارید.

اکنون برانیز را به مدت تقریبی ٢٥-٣٠ دقیقه در فر بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی بچینید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

کیک برانیز موز + طرز تهیه

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.