پیش از هر چیزی لازم است بدانید که فلافل یک غذای عربی است ولی در کشور ایران هم طرفداران زیادی دارد. مهم ترین ماده اصلی و سازنده فلافل نخود پخته شده است و همین ارزش غذایی آن را نسبت به سایر ساندویچ ها بیش تر می کند و سالم تر است.
در ایران به ویژه در استان های جنوبی ، انواع فلافل معمولی، تند، سبزیجات و ... درست می شوند.
برای شروع کار لازم است مواد اولیه و موردنیاز برای پخت فلافل را از قبل آماده کنید.
حتما بخوانید: دستور تهیه سوپ خوشمزه با تره فرنگی
حتما بخوانید: ساندویچ قارچ و سیر + دستور تهیه
مرحله اول : نخود را به مدت دو ساعت قبل در آب خیس کنید. برای سریع خیس خوردن نخود کمی نمک به آن اضافه کنید تا زمان کم تری لازم باشد.
مرحله دوم: در این مرحله از کار نخودهای خیس شده را همراه با پیاز، سیر، جعفری و ادویه ها داخل مخلوط کن بریزید تا به خوبی خرد و مخلوط شوند.
مرحله سوم: پس از میکس مواد با یکدیگر نوبت به افزودن آرد می رسد.
مرحله چهارم: تخم مرغ را به مواد اولیه فلافل ساندویچی اضافه کرده و آن ها را پس از هم زدن به صورت کامل ورز دهید.
مرحله پنجم: این قسمت از کار مرحله نهایی طرز تهیه فلافل ساندویچی نام می گیرد مرحله شکل دهی مواد است. شما باید مواد را به شکل توپ در آورده و درون روغن سرخ کنید.
امید که با این طرز تهیه فلافل ساندویچی که خیلی آسان و سریع هم است خوشمزه ترین ساندویچ فلافلی را تهیه و نوش جان کنید.
انتهای پیام/