به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهاباد گفت: تاکنون در برنامه بسیج ملی فشار خون ۵۰ درصد گروههای هدف غربالگری شده که بیش از ۹۰ درصد جمعیت هدف روستایی و حدود ۳۰ درصد جمعیت هدف شهری تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند.
وی افزود: شهرستان مهاباد به عنوان بلوک درمانی جنوب استان ظرفیتهای بالایی برای جذب توریست و توریسم درمانی دارد و استفاده از این توان بالقوه میتواند به صورت مستقیم و غیر مستقیم برای شهروندان تولید شغل نماید.
دکتر بهزاد اضافه کرد: شبکه بهداشت و درمان مهاباد نیازمند پشتیبانی و حمایتهای فرمانداری در راستای ترویج فرهنگ پیشگیری و آموزش و ارتقا سلامت شهروندان است.
وی بیان داشت: در سال ۹۷ هزینه کرد از محل اعتبارات هتلینگ برای نوسازی دیگهای بخار فرسوده با قدمت بیش از ۴۰ سال و آسانسورهای بیمارستان با قدمت بیش از ۳۵ سال از طرف دانشگاه علوم پزشکی به شبکه بهداشت و درمان مهاباد تخصیص یافته است.
وی خاطرنشان کرد: اولویت اول کاری شبکه بهداشت و درمان مهاباد استاندارد سازی محوطه حیاط بیمارستان میباشد و سپس واگذاری پارکینگ بیمارستان به بخش خصوصی با توجه به اخذ مجوز از دانشگاه است.
وی گفت: نیروهای شاغل در شبکه بهداشت و درمان افراد توانمندی هستند که جهت بهره وری بیشتر نیروها باید همسو شوند و مشکلات حوزه سلامت باید اولویت بندی شود.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مهاباد اظهار داشت: در راستای طرح تحول سلامت در حوزه درمان و بهداشت کارهای بزرگی از جمله احداث بخش اورژانس، کلینیک ویژه تخصصی، بلوک زایمان، مرکز غربالگری بیماران سرطانی، استاندارد سازی بخش سی تی اسکن، احداث خانههای بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای سلامت، افزایش تعداد متخصصین بیمارستان و الکترونیکی نمودن پروندههای سلامت شهروندان انجام گرفته است.
وی ادامه داد: به منظور ارائه خدمات مطلوب به مردم، رعایت حقوق شهروندی و تکریم مراجعین توسط کارکنان ادارات الزامی میباشد بنابراین سیستم اداری باید تلاش کند تا با بهره مندی از امکانات و سرمایههای موجود و توانمندسازی و توان افزایی خود چرخه مناسب خدمات را ارائه دهد.
انتهای پیام / س خ