سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیسکویت شکلاتی کاپوچینو + دستور تهیه

در این مطلب با روش تهیه بیسکویت شکلاتی کاپوچینو آشنا خواهید شد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بیسکویت شکلاتی کاپوچینو یک از انواع بیسکوییت‌هایی است که طعم بسیار خوبی دارد. بچه‌ها به این بیسکویت‌ها علاقه زیادی دارند. البته برای جذاب‌تر کردن آن‌ها می‌توانید قطعات شکلات را با اسمارتیز‌های رنگی جایگزین کنید. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه این بیسکوییت‌های شکلاتی را فراگیرید.

مواد لازم برای حدود ۱۵ عدد

آرد ١٣٠ گرم

پودر قهوه اسپرسو ١ قاشق سوپخوری

نمک ١ پینچ

کره ٩٠ گرم

پودر شکر ٤٠ گرم

مواد لازم برای تهیه کرم گاناش
خامه صبحانه ٨٠ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

شکلات شیری (خرد‌کرده) ١٠٠ گرم

روش تهیه بیسکویت شکلاتی کاپوچینو
آرد، پودر قهوه و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه کره و پودر شکر را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود و بعد مخلوط آرد را به آن بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

حالا خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و ٣٠ دقیقه در یخچال نگه دارید.

سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت ٣ میلی‌متر باز کنید و با برشگر به قطر ٤ سانتیمتر قالب بزنید.

اکنون خمیر‌های قالب زده را در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید و بیسکویت‌ها را به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه بیسکویت‌ها خنک شدند، هر دو عدد را با قدری کرم گاناش به هم بچسبانید و در صورت دلخواه رویشان پودر کاکائو بپاشید.

روش تهیه کرم گاناش

خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود.

آنگاه شکلات را به آن بیفزائید و مخلوط کنید تا صاف و یکنواخت شود.

همینکه کرم کاملا خنک شد، آماده مصرف می‌باشد.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

روش تهیه بیسکویت شکلاتی کاپوچینو

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.