سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانستنی‌های علمی:

هرگز این مواد را همراه ماهی نخورید/ عنکبوت‌های خانه‌هایتان را با روشی ساده فراری دهید/ سیرهای جوانه‌زده را دور نریزید

سیری که جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است؛ ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر وجود دارد در سیر تازه یافت نمی‌شود

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، در این گزارش جدیدترین دانستنی‌های روز پزشکی که هر روز با آن سر و کار دارید را دنبال می‌کنیم.

ویتامین‌هایی که حافظه را تقویت می‌کنند

برای  تقویت عملکرد مغز و حافظه باید به دنبال افزایش جذب ویتامیان‌ها و املاح معدنی باشید؛ بهتر است فکر استفاده از مکمل‌ها را کنار بگذارید و به دنبال جذب این مواد غذایی از منابع طبیعی باشید؛ آنتی اکسیدان‌هایی مثل ویتامینC، ویتامینE و سلنیوم از جمله مهم‌ترین مواد غذایی برای بدن محسوب می‌شوند که نه تنها به تقویت حافظه بلکه به حفظ سلامت کل بدن کمک می‌کند.

اسید‌های چرب امگا ۳ هم از جمله مهم‌ترین عوامل برای بهبود حافظه محسوب می‌شوند؛ ماهی‌های روغنی، مثل ساردین، تن و کیلکا روغن زیتوند بهترین منابع برای دریافت این ماده هستند؛ مصرف ویتامین‌های B۱۲ ,B۲ ,B۱ را هم فراموش نکنید؛ جذب مقدار مناسبی از منیزیم و روی هم بر تقویت حافظه بسیار موثر است.

ممنوعیت مصرف ترشیجات با ماهی

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند از خوردن هر نوع ماده ترشی به‌ جز رب نارنج یا آب نارنج همراه با ماهی پرهیز کنید، خوردن سایر ترشیجات همراه با ماهی باعث ضعف کبد و سوء مزاج کبدی می‌شود، همچنین ممکن است شرایط را برای بیماری‌های سیستم ایمنی فراهم ‌کند پس به هیچ عنوان ماهی را با مواد ترشی به جز نارنج میل نکنید.

عنکبوت‌ها را با آب پرتقال و آبلیمو فراری دهید

اگرمدتی می‌شود که به غذای دلچسب پشه‌ها تبدیل شده‌اید و نیش این حشرات شما را  خسته کرده است باید ویتامین B بخورید؛ مصرف این ویتامین طعم خون شما را تغییر می‌دهد و از این درد سر خلاص می‌شوید.
جالب است بدانید لیمو و پرتقال و مرکبات هم باعث فرار عنکبوت‌ها  می‌شوند؛ می‌توانید آب ‌این مرکبات را روی در،  پنجره و گوشه‌های اتاق اسپری کنید باعث فرار عنکبوت‌ها از خانه شما شود.

جوانه‌هایی که خواص سیر را چند برابر می‌کند

بررسی‌هایی که محققان کره‌ای روی سیر جوانه‌زده انجام داده‌اند نشان می‌دهد که سیری که جوانه می‌زند حاوی ترکیبات آنتی‌اکسیدانی بیشتری نسبت به سیر تازه است؛ ترکیبات آنتی‌اکسیدانی که در این نوع سیر وجود دارد در سیر تازه یافت نمی‌شود و این موضوع خواص آن را چند برابر می‌کند.سیری که جوانه زده، نه تنها چیزی از خواصش کم نشده بلکه قدرت آن در مبارزه با بیماری‌ها چندین برابر شده است

جایگزینی خوش طعم برای آنتی هیستامین

اگر دچار آبریزش بینی شده‌اید و نمی‌خواهید از 32 استفاده کنید، سیب می‌تواند جایگزین خوبی برای آن باشد. مواد مغذی مناسبی که در سیب و پوست آن وجود دارد که آبریزش بینی را متوقف می‌کند. سیب ها غنی از فلانوئیدها و پلی فنل ها هستند و حتی میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در آنها بیشتر از چای سبز است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۳:۳۵ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
جوانه‌های سیر و پیاز سمی هستند
سير
عضو هیئت علمی انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور گفت: در جوانه پیاز و سیر سمی تولید می‌شود که مصرف آن سلامت را به خطر می‌اندازد و باید پیش از مصرف همانند جوانه سیب‌زمینی آنها را جدا و بقیه را مصرف کرد.
حميد
۱۳:۲۱ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
ممنون خوب بود
فاطمه.ه
۱۲:۵۲ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
سلام.هیچی رواین پشه های ناقلااثرنداره،پارسال من رفتم شهرکردخونه مامانم یک ماه بمونم ،پشه هاتیکه پارم کردن،تواینترنت کلی راه حل خوندم واجراکردم تانیشم نزنن اماتاثیرنداشت،ازسیرودارچین وآب پیازوووووو....یک هفته نشده بادست وچشم وتن ورم کرده ازنیش این حشرات فراروبرقرارترجیح دادمو برگشتم توگرمای اصفهان وراحت سرموکذاشتم روبالش وخوابیدم.
ناشناس
۰۸:۳۴ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
کدوم سیب چه جوریه سیب
ناشناس
۰۵:۵۰ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
علی برکت الله
ناشناس
۰۰:۰۹ ۲۱ خرداد ۱۳۹۸
شکرا
ححح
۲۲:۳۹ ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
مردم دیگه نان خالی هم گیرشون نمیاد
ناشناس
۱۹:۵۴ ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
پوست سیب پر از سم هست نمیشه تو ایران خوردش
ناشناس
۱۹:۰۶ ۲۰ خرداد ۱۳۹۸
ممنون از زحمات شما...