سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ریواس خورش ترش بهاری + دستور تهیه

در این مطلب دستورالعمل تهیه خورش ریواس را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش ریواس به‌خاطر طعم ترش ریواس، یکی از خوشمزه‌ترین خورش‌های فصل بهار است. این خورش را اگر چه می‌توان به ۲ روش پخت، ولی پخت آن همراه نعنا و جعفری (مانند خورش کرفس) عطر و بوی بی نظیری دارد.

در ادامه با ما همراه باشید تا با روش پخت این خورش خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم:
ریواس - یک کیلوگرم
گوشت بدون استخوان - نیم کیلو گرم
پیاز - ۲ عدد
شکر - ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری
روغن، نمک و فلفل - به میزان لازم
نعناع تازه -۱۵۰ گرم
جعفری تازه - ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

پیاز‌ها را پوست کنده و بعد از شستن خرد کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق قرار دهید تا داغ شود. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به صورت قیمه‌ای خرد و سپس به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.۲ تا ۳ لیوان آب جوش به مخلوط گوشت و پیاز اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و تا پخت کامل گوشت صبر کنید. ریواس‌ها را پوست کنده و بعد از شستن به قطعات هم اندازه خرد کنید. از طرفی نعناع و جعفری تازه را نیز پاک و بعد از شستن، خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس نعناع و جعفری خرد شده را داخل روغن تفت دهید.
بعد از پخت گوشت، نعناع و جعفری و بعد از آن ریواس را همراه شکر، نمک و فلفل اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر حرارت دهید.

نکته:

مقدار نعناع نباید خیلی زیاد باشد، زیرا باعث تلخ شدن خورش می‌شود.

خواص:

افرادی که کمبود ویتامین K دارند، به طولانی‌شدن زمان انعقاد خون مبتلامی‌شوند. یک فنجان ریواس حاوی حدود ۳۵.۷ میکروگرم از این ویتامین است.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.