وی افزود: ۶۱ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان و پیش دبستان از اول تیرماه در ۴۱ پایگاه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی در این استان مورد ارزیابی قرار میگیرند.
باهری بررسی میزان شیوع اختلالات جسمانی و روانی کودکان، پیشگیری از بروز بیماری ها، کمک به بهبود کیفیت آموزش و عوامل موثر بر افت تحصیلی دانش آموزان، جای دهی مناسب دانش آموزان متناسب با توانمندی و استعدادهای تحصیلی آنها را از مهمترین اهداف برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی برشمرد.
وی اظهار داشت: در این برنامه نوآموزان مورد ارزیابی بینایی، دید رنگ، شنوایی، گفتاری، آمادگی تحصیلی، اختلال رفتاری، اختلالات جسمی حرکتی، اندازه گیری توده بدنی، قد، وزن، معاینات اختلالات دهان و دندان وضعیت جلدی و بررسی کارت واکسیناسیون توسط پزشک در پایگاههای سنجش و مراکز سلامت جامعه و پایگاههای درمانی و خانههای بهداشت قرار میگیرد.
باهری گفت: سال گذشته ۶۸ هزار و ۵۲۲ نوآموز بدو ورود به دبستان و پیش دبستانی در این استان مورد ارزیابی قرار گرفتند که از این تعداد سه هزار و ۳۹۵ نفر به عنوان نوآموز دیرآموز، ۳۴۵ نفر دانش آموزان با نیازهای ویژه ذهنی، ۲ نفر نیاز ویژه شنوایی، هشت نفر نیاز ویژه بینایی و ۱۰ نفر نیاز ویژه جسمی و حرکتی شناخته شدند.
وی افزود: سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان بدو ورود به دبستان و پیش دبستان در استان کرمان به صورت الکترونیکی انجام میشود و مدیران مدارس پس از ثبت نام دانش آموزان در پایه اول ابتدایی موظف به ثبت مشخصات دانش آموزان در سامانه سنجش هستند.
وی گفت: والدین بعد از اخذ نوبت از مدارس برای انجام سنجش و ارزیابی سلامت فرزندشان به پایگاههای سنجش و سلامت مراجعه کنند.
انتهای پیام/س